Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oina va fi studiată la Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța

ro

08 Apr, 2019 17:21 2254 Marime text
Azi,la sediul Facultății de Educație Fizică și Sport din Constanța, a avut loc o întâlnire între decan-Mirela Damian și președintele federației de oină - Nicolae Dobre. Potrivit unui mesajt transmis de Federația Română de Oină, cu această ocazia au fost stabilite modalități concrete de prezentare a oinei în cadrul cursurilor de la facultate.

”Astfel, vor fi făcute demersuri pentru reintroducerea oinei la discipline opționale, precum și prezentarea acesteia prin activități derulate de federație în colaborare cu ACS Frontiera Tomis Constanța.
De asemenea,cu ocazia conferinței internaționale care va fi organizată de facultate în mai, activitate la care vor participa decani ai facultăților de profil din țară și străinătate, federația va face o prezentare a jocului de oină.
Nu în ultimul rând menționăm faptul că Facultatea va avea echipa de oină la competiția de la Bacău, din 12-14.04.2019.
Mulțumim mult doamnei decan pentru disponibilitatea manifestată și dorim echipei mult succes!” - au mai transmis reprezentanții Federației Române de Oină. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dobrogean 09 Apr, 2019 15:40 RUGBYUL nu se promoveaza,nu este studiat...avem nevoie de tineret la rugby,am avut 4 jucatori constanteni la Romania U20(Campionatul European din Portugalia) si 2 jucatori la U18(Campionatul European din Rusia 14-21 Apr)Constanta trebuie sa fie mandra cu acesti jucatori.