Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficiali de la Ajax Amsterdam au vizitat baza Academiei Hagi de la Ovidiu (galerie foto)

ro

12 Jul, 2019 00:00 2150 Marime text

Doi reprezentanţi ai celebrului club olandez de fotbal Ajax Amsterdam au fost în vizită la baza Academiei Hagi de la Ovidiu. Oficialii olandezi l-au avut drept ghid în incinta complexului sportiv pe George Ogăraru, director de scouting şi relaţii internaţionale la FC Viitorul şi fost fotbalist la Ajax, iar apoi au purtat discuţii şi cu Gică Hagi, patronul şi managerul tehnic al FC Viitorul, cu Gică Popescu, preşedintele FC Viitorul, şi cu alţi reprezentanţi ai celor două structuri sportive constănţene.
 
În luna aprilie a acestui an, Gică Hagi şi George Ogăraru au fost în vizită la Ajax Amsterdam, cu acea ocazie urmărind de la faţa locului partida Ajax Amsterdam - Juventus Torino 1-1, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, manşa tur.
 
Tot în acest an, în luna februarie, căpitanul lui Ajax Amsterdam, Mathijs De Ligt, împreună cu ceilalți jucători ai „lăncierilor“, i-au oferit lui Gică Hagi, cu ocazia zilei sale de naștere, un tricou personalizat prin intermediul lui George Ogăraru. Totodată, Mathijs De Ligt a ținut să-i transmită un mesaj video lui Hagi.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Gică Hagi şi George Ogăraru, în vizită la Ajax Amsterdam (galerie foto)

Tricou personalizat din partea clubului olandez Ajax Amsterdam pentru Gică Hagi

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii