Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiectivul major al Simonei Halep în 2019

ro

25 Dec, 2018 14:43 1601 Marime text
Simona Halep a făcut o dezvăluire inedită despre modul în care petrecea Crăciunul în copilărie, informează digisport.ro. 

Numărul 1 WTA a spus că nu a mers niciodată că colinde, iar motivul este unul inedit.


"Ne întâlneam toți, verișori, unchi, mătuși. Petreceam împreună. Nu s-a schimbat mult. Numai că eu sunt plecată, ei acasă fac la fel. Suntem o familie unită. Când eram copil mă bucuram altfel de Crăciun. N-am mers niciodată cu colindul. Pentru că nu am voce și îmi e și rușine", a dezvăluit Simona Halep pentru TVR.


Lucrurile s-au schimbat radical de când Simona Halep a devenit jucătoare de tenis. Acum 2 ani, cea mai bună jucătoare de tenis a petrecut Crăciunul alături de Darren Cahill, căruia i-a transmis şi un mesaj de sărbători. 

"Mereu a fost ciudat de sărbători. M-a prins Crăciunul și în Australia acum doi ani. Erau 30-35 de grade. E cu totul diferit. Am avut norocul să am parte de o companie plăcută. Acum doi ani am fost cu familia lui Darren Cahill", a mai spus Halep.


Numărul 1 WTA a vorbit şi despre planurile de viitor. Simona a dezvăluit şi care este obiectivul major din 2019.


"Pentru 2019 mi-aș dori sănătate. Nu e un clișeu. Dar vreau să fiu capabilă să am rezultate bune. Vreau să am parte de momente frumoase. Vreau să fac treabă bună și la Fed Cup. Aș mai vrea să fiu pe primul loc și anul acesta (n.r. - 2019), plus un parcurs bun în turneele de Grand Slam", a mai zis Simona Halep pentru TVR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii