Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă acţiune în proiectul „Rugby, valori pentru viaţă” ACS Rugby Team Constanţa, antrenament pentru turneul de la Săcele (galerie foto)

ro

01 Aug, 2016 00:00 3114 Marime text


ACS Rugby Team Constanţa, prin antrenorul Nicolae Mocanu, a organizat sâmbătă, pe stadionul de rugby „Mihai Naca” din Constanţa, un meci de pregătire cu echipa Victoria Cumpăna (antrenor, Florin Băcioiu), pentru pregătirea şi stabilirea lotului selecţionatei de mini-rugby U-14 care va reprezenta clubul la turneul organizat de Federaţia Română de Rugby pe 6 august, la Săcele (judeţul Braşov).
 
Competiţia de la Constanţa a făcut parte din proiectul „Rugby, valori pentru viaţă”, destinat copiilor de 10, 12 şi 14 ani. Echipa din Cumpăna a fost formată din copii mai mici ca vârstă, iar ACS Rugby Team Constanţa s-a impus cu 17-5. „A fost un meci bun de pregătire“, a declarat Florian Constantin, preşedintele ACS Rugby Team Constanţa. La turneul de la Braşov va participa şi Victoria Cumpăna, cu echipele Under-10 şi Under-12. 
 
Cu ocazia acţiunii de sâmbătă, de pe stadionul „Mihai Naca”, ACS Rugby Team Constanţa a prezentat noul echipament de joc, care poartă însemnele sponsorului RAJA Constanţa. Copiii au primit două rânduri de echipament, dar şi ghete de joc, materialele sportive fiind oferite de Florian Constantin, Sorin Trancă, Adrian Tinca, Mirel Barbu (foşti jucători emblematici ai Constanţei) şi de Elena Frîncu, fost director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. Micii rugbyşti au primit şi diplome, răcoritoare și dulciuri.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii