Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O lecţie frumoasă pentru domnul «Dosarele X»“ Ciprian Marica, la „o discuţie de dimineaţă“ cu Ianis Zicu. Ce lipseşte din peisaj

ro

07 Aug, 2019 00:00 1759 Marime text
Ciprian Marica, finanţatorul FC Farul Constanţa, a postat ieri pe Facebook două fotografii cu el şi antrenorul echipei, Ianis Zicu, discutând la o masă pe care se află o tablă de joc şi mai multe foi cu informaţii fotbalistice.
 
„La o discuţie de dimineaţă cu domn’ profesor. O zi frumoasă tuturor!“, a fost mesajul lui Marica. „Îi faci primul 11?“, a fost întrebat Ciprian, în glumă. „Niciodată! Dar mai avem nevoie de transferuri“, a fost răspunsul fostului internaţional. „Asta înseamnă comunicare. Doi foşti fotbalişti găsind formula cea mai bună... Forza Farul!”, „«Misterilor», lipseşte cafeaua“, „Jucaţi şah?“, „Am toată încrederea că eşti atât de isteţ încât să îţi alegi oamenii foarte bine şi să îi laşi să îşi facă treaba. Ai jucat mult prea mult pe afară şi ştiu sigur că ai mentalitatea corespunzătoare... Bafta multă în proiectul tău...“ sau „Oricum... e bine să te consulţi cu el în anumite lucruri tehnice. Important e să fiţi uniţi, o echipă“, au fost alte comentarii.
 
FC Farul a debutat în ediţia 2019/2020 a Ligii a 2-a cu un egal, 0-0, în deplasare cu Rapid Bucureşti. A fost un meci pe care „marinarii“ ar fi meritat să-l câştige însă, având în vedere jocul bun şi numărul de ocazii mari ratate.
 
Fanii Farului au comentat pe marginea meciului şi la fotografiile postate de Ciprian Marica. „Foarte bun jocul de la Rapid, echipa arată foarte bine, multa baftă în continuare!”, „Felicitari! M-am bucurat pentru voi la meciul cu Rapid! O lecţie frumoasă pentru domnul «Dosarele X»! (n.r. antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, cel care a spus, înainte de meci, că, pentru el, Farul e FC „Dosarele X“, întrucât nu a găsit informaţii despre echipa de pe litoral). Succes pe viitor!”, „Foarte bine a arătat Farul în meciul cu Rapid! Bravo! Sper, ca orice constănţean, să revină Farul în prima ligă!“, „Baftă! Sper să le închizi gura unora! Promovare!“, „Munca voastră va da roade, cu siguranţă.... Să aveţi spor!” ori „2 fundaşi cu experienţă şi 2 atacanţi şi revenim în Liga 1“, au mai spus suporterii.
 
Sursa foto: Facebook (Ciprian Marica)
 
Citeşte şi:
 
Sondaj de opinie Credeţi că, în acest sezon al Ligii a 2-a, FC Farul va ajunge să se lupte la promovare?

FC Farul, superioară Rapidului în meciul din Regie, în ciuda egalului de pe tabelă Ianis Zicu - „Am fost echipa mai bună“ (galerie foto)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii