Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O jucărie, prilej de bucurie!“ HC Dobrogea Sud a lansat o invitaţie spectatorilor de la meciul de sâmbătă, cu CSM Bucureşti II

ro

12 Dec, 2015 00:00 2233 Marime text


Reprezentantele Constanţei în seria A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud şi HC Farul, dispută în acest weekend partidele din etapa a 13-a a campionatului, ultima din tur.
 
Vicelidera Dobrogea Sud joacă sâmbătă, 12 decembrie, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 11.00, cu CSM Bucureşti II. Formaţia gazdă a câştigat toate cele zece meciuri disputate până acum, având 30 de puncte, dar şi meciuri în minus. HC Dobrogea Sud vrea să le aducă o mică bucurie de sărbători copiilor din familii nevoiaşe, astfel că a lansat invitaţia ca, la acest meci, spectatorii să aducă la Sala Sporturilor jucării de pluş.
 
„O jucărie, prilej de bucurie! Vă aşteptăm să aruncaţi o jucărie de pluş în teren, la începerea meciului. Jucăriile voastre şi ale noastre vor fi oferite copiilor mai puţini fericiţi. Împreună putem să le facem o mică bucurie şi să îi vedem zâmbind. Ajutaţi-ne să ajutăm! Aduceţi jucării pentru copiii fără bucurii!“, s-a postat pe pagina de Facebook a echipei constănţene. CSM Bucureşti II ocupă în ierarhie locul opt, cu nouă puncte.

Dalibor Cutura a dat în judecată HCM Constanţa

Fost component al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, în prezent la HC Dobrogea Sud Constanţa, jucătorul sârb de 40 de ani Dalibor Cutura a dat în judecată fostul club pentru a-şi recupera drepturile băneşti restante. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa, iar prima şedinţă a fost fixată pe data de 15 februarie 2016. De curând, a fost admisă cererea privind aplicarea procedurii insolvenţei, formulată de fosta campioană a României HCM Constanţa.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii