Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O istorie a meciurilor “pierdute” devreme Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydeny

ro

14 Jan, 2015 00:00 1565 Marime text
Jucătoarea de tenis din Constanţa Simona Halep a anunţat ieri că se va retrage din turneul de categorie Premier de la Sydney, din cauza unei infecţii gastrointestinale. Totuşi, sportiva a menţionat că va fi aptă pentru Australian Open, care va începe săptămâna viitoare.
 
Această veste i-a adus sportivei unele critici. Site-ul britanic de specialitate live-tennis.com a scris ieri că Simona Halep are o istorie a meciurilor pierdute "devreme" sau a retragerilor de la turneele care preced un Grand Slam. Din păcate, nu este pentru prima dată când Halep este în atenţia presei internaţionale pentru faptul că se retrage înaintea unor competiţii importante. Anul trecut, la începutul lunii octombrie, L'Equipe a criticat decizia româncei de părăsi China Open după ce a acces în sferturile de finală, precizând că ea este la al treilea abandon de acest fel înaintea unui turneu important şi ar trebui stabilit dacă este doar o coincidenţă. Jucătoarea din Constanţa era atunci pe locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2 şi a părăsit China Open din cauza unei accidentări suferite la coapsa stângă.
 
Halep, direct acceptată în turul doi la Sydney, ar fi trebuit să o întâlnească, ieri, pe Karolina Pliskova (Cehia), poziţia 22 în ierarhia mondială, dar a fost înlocuită pe tabloul turneului de Nicole Gibbs (SUA). Pliskova a învins-o pe Gibbs, scor 6-0, 6-0.
 
La ediţia de anul trecut a turneului australian, Halep a fost eliminată în primul tur.
 
Sâmbătă, Simona Halep a câştigat turneul de la la Shenzhen.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii