Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O gardă de corp care-ţi taie pofta să te uiţi urât la clientul său După titlul european, colosul Constanţei vrea şi coroana mondială

ro

24 May, 2013 00:00 3631 Marime text
Luptătorul constănţean Cătălin Marin are planuri mari la Campionatul Mondial de Kung-Fu, care se va desfăşura pe 20 iulie, în Bulgaria, la Albena. Sportivul de oţel de la CS Sakura are o mentalitate de fier, astfel că nu concepe să nu câştige orice partidă pe care o dispută. La fel va aborda şi bătăliile dure care îl aşteaptă la Mondiale. De forţa şi curajul lui Marin s-a convins pe pielea sa şi experimentatul Tolea Ciumac, adversarul lui Cătălin de la turneul „Noaptea Campionilor”. Mai în vârstă decât campionul constănţean cu 16 ani, Ciumac a fost declarat învingător, însă mulţi dintre cei prezenţi la gală ar fi vrut alt verdict, iar efortul supraomenesc al lui Cătălin să se materializeze în aprecierea arbitrilor prin disputarea unui extra-round. „Sunt campion european de Kung-Fu, aşa că nu mi-e teamă de nimeni. Vreau să cuceresc aurul şi la Mondiale. Pregătirea merge bine. Sunt încrezător că o să reuşesc”, a declarat sportivul de 23 de ani, un adevărat colos, la 1,90 m înălţime şi 120 de kilograme greutate.

Interesant e că, deşi un sportiv desăvârşit, luptătorul nu este un absolvent al studiile superioare în domeniu, ci a terminat Teologia! Acest fapt însă nu-l împiedică să fie cel mai bun în ring. „În ceea ce mă priveşte, sportul şi religia se împacă fără probleme. Nu văd niciun impediment în a-mi împărţi viaţa şi sufletul între cele două. Sportul meu este un spectacol ca oricare altul, doar că doare. Îmi înving adversarii, însă în luptă sportivă, nu intenţionez să le fac rău. Deocamdată, luptele sunt pe primul plan şi teologia pe doi. Doresc să-mi fac un nume în sport, pentru că am investit timp şi energie, însă nu se ştie cum va evolua cariera mea, astfel că, pe viitor, aş putea deveni şi preot. Tot ce e posibil”, arată Cătălin. Deocamdată, viaţa sa este strâns legată de lumea luptelor, a bărbaţilor hotărâţi şi neînfricaţi, care iau decizii în fracţiuni de secundă. Astfel că nu a avut nicio problemă în a se impune şi ca gardă de corp, recomandat de calităţile-i fizice deosebite şi de rezultatele din concursuri, care vorbesc de la sine de un luptător fără egal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii