Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O ediţie incendiară şi plină de surprize“ Cel mai puternic om din România va fi desemnat la Strongman Mamaia

ro

20 Apr, 2018 00:00 5596 Marime text
S-a stabilit data la care se va desfăşura, în organizarea Asociaţiei Sportive „Omul de Fier“ (preşedinte, Alex Arginteanu) şi a partenerilor săi, ediţia a opta a competiţiei Strongman Mamaia. Întrecerea la finele căreia va fi desemnat cel mai puternic om din România va avea loc în acest an pe 4 august, în Piaţeta Perla din Mamaia.
 
„Dacă, până acum, v-am prezentat toate ediţiile Strongman Mamaia în ordine cronologică, a venit momentul să facem anunţul oficial despre ediţia cu nr. 8 a competiţiei de anul acesta! Aşadar, Strongman Mamaia 2018 va avea loc pe data de 4 august 2018 în Piaţeta Perla Mamaia! Vă spunem încă de acum că va fi o ediţie incendiară şi plină de surprize, cu invitaţi renumiţi şi concursuri interactive pentru public, ce vor fi premiate, dar şi diferite demonstraţii. De la an la an, veţi înţelege de ce această competiţie e unică în România. Vă aşteptăm cu drag pe 4 august, în număr cât mai mare! Vă vom ţine la curent cu toate noutăţile care apar despre această nouă ediţie. Noi ne-am apucat de treabă deja, voi trebuie doar să fiţi prezenţi în Piaţeta Perla Mamaia pe 4 august! Cine va fi cel mai puternic om din România în anul 2018?“, este mesajul organizatorilor.
 
În 2017, au participat cinci concurenţi, câştigător fiind desemnat Rodion Sucman, din Republica Moldova. Acesta a fost urmat pe podium de Vladimir Comorovschi şi Vasile Piritici (ambii, din România). Ceilalţi doi competitori au fost Vadim Smoleac (din Republica Moldova, în vârstă de 49 de ani) şi Mutasem Srieh (un sirian care s-a stabilit în România). Probele de concurs au fost: îndreptări cu maşina (car deadlift) - 300 kg, împinsul buşteanului (log lift) - 150 kg, priza fermierului (farmer’s hold) - 150 kg / braţ, gantera gigant (circul dumbell) - 100 kg şi jugul (super yoke) - 500 kg.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Arginteanu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii