Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegaţie a FRF a inspectat stadionul „Farul“, în vederea meciului din Supercupa României

ro

22 May, 2015 00:00 3106 Marime text
Stadionul „Farul“ din Constanţa ar putea găzdui, pe 8 iulie, Supercupa României, meci în care se vor întâlni campioana Ligii I şi câştigătoarea Cupei.
 
Arena constănţeană se află în pole-position ca loc de disputare a partidei, avantajată de faptul că, în acea perioadă, pe litoral se află mulţi turişti, astfel că partida ar beneficia de o asistenţă bună. În ideea desfăşurării meciului la Constanţa, stadionul „Farul” şi baza sportivă au fost inspectate de o delegaţie a Federaţiei Române de Fotbal, condusă de secretarul general Gheorghe Chivorchian. „Iniţial, trebuia să vină şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, însă acesta a fost reţinut în ultimul moment de o altă problemă. Reprezentanţii Federaţiei au observat anumite elemente care trebuie remediate, iar vinerea viitoare vor veni din nou în inspecţie. Dacă vom demara lucrările, avem şanse mari ca meciul să se dispute la Constanţa. O decizie definitivă se va lua pe 4 iunie”, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.
 
Auraş Braşoveanu a mai spus că echipa constănţeană se va reuni în vederea noului sezon în jurul datei de 15 iunie. Până atunci, vor avea loc mai multe trialuri, în vederea găsirii celor mai buni jucători de până în 19 ani care să facă parte din lot, ţinând cont că, în ediţia 2015/2016 a Ligii a II-a, o echipă trebuie să aibă în teren, pe toată durata meciului, doi fotbalişti sub 19 ani. „Vom monitoriza jucători din sectorul nostru juvenil, dar şi de la alte echipe“, a declarat Braşoveanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii