Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănţeancă face istorie la Istanbul Eliza Samara, ovaţionată la scenă deschisă de 40.000 de turci fanatici (galerie foto + video)

ro

30 Apr, 2013 00:00 1861 Marime text
Performanţa echipei feminine de tenis de masă Fenerbahce Spor Kulubu, la care evoluează constănţeanca Eliza Samara, i-a adus în delir pe fanaticii suporteri turci. Formaţia a câştigat pentru al doilea an consecutiv trofeul european ETTU Cup, iar la întoarcerea acasă (din Polonia, unde au jucat returul finalei, cu KTS Zamek Tarnobrzeg), Eliza Samara şi colegele sale au avut parte, duminică seară, de o primire de vis. Întâmpinarea delegaţiei lui Fenerbahce, de pe aeroportul din Istanbul, a fost transmisă în direct la televiziune. De la aeroport, cele patru fete au plecat direct la stadionul „Sukru Sarakoglu”, unde au prezentat trofeul, în pauza meciului de fotbal Fenerbahce - Kayserispor 2-1, fiind ovaţionate la scenă deschisă de o arenă arhiplină. Pe gazon, campioanele au făcut turul de onoare al stadionului şi au fost felicitate de un înalt oficial al lui Fener. „Atmosfera a fost extraordinară. 40.000 de spectatori ne-au aplaudat. Am sărbătorit victoria împreună cu ei. Am avut o senzaţie de nedescris în cuvinte”, a declarat Eliza.

Petrec Paştele în Turcia, jucând în „Cupă”

Super-campioana constănţeană a revenit aseară în ţară, dar, peste câteva zile, se va întoarce la Istanbul, pentru Cupa Turciei, programată între 4 şi 7 mai. Aşadar, Eliza va fi în concurs de Paşte, la fel ca şi o altă constănţeancă, Ana-Maria Sebe, vicecampioană a Turciei cu Bursa Buyukşehir Belediyespor. De altfel, sunt toate şansele ca cele două echipe să se întâlnească în semifinalele Turciei. Cum, în ultimul meci de campionat, Bursa a bătut surprinzător campioana Fener, cu 3-2, pentru meciul de Cupă oficialii învinsei de atunci au apelat şi la Eliza, pe care de regulă nu o folosesc la partidele interne. Acum însă au solicitat-o, sperând să nu mai aibă parte de vreo surpriză neplăcută.   

Sursa foto: Fenerbahce.org
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii