Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM nu s-a calificat în semifinale Nurhan Ali - „Plâng în sinea mea pentru aceşti băieţi minunaţi“

ro

09 May, 2015 00:00 1924 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, nu şi-a putut apăra titlul în acest sezon, unul în care clubul de la malul mării şi implicit elevii lui Zvonko Sundovski s-au confruntat cu mari probleme financiare. În prima fază din play-off, HCM s-a confruntat cu CSM Bucureşti, în faţa căreia a pierdut cu 1-2 la meciuri, echipa din capitală realizând victoria decisivă, scor 24-23 (12-12), la Constanţa. CSM a condus cu 1-0 după meciul de pe teren propriu, iar apoi HCM a reuşit să egaleze în prima partidă dintre cele două găzduite de Sala Sporturilor din Constanţa.

Confruntarea care a stabilit echipa semifinalistă i-a revenit lui CSM.
„Păcat, mare păcat! Îmi pare rău pentru aceşti băieţi minunaţi. Îmi scot pălăria în faţa lor. Cred că două meciuri de asemenea încărcătură, unul după altul, au fost prea mult. Pe fond de oboseală, HCM nu a mai fost cea din primul meci de la Constanţa, nu am mai avut aceleaşi răutate şi combativitate. Efectiv nu ştiu cum de am putut juca totuşi de la egal cu CSM Bucureşti. Nu ne-au mers nici extremele, nici pivoţii. În afară de Javier Humet, restul nu ştiu cum s-au descurcat. Asta e viaţa. Pe mine n-o să mă păcălească niciodată arbitrii. Pe noi ne-au tocat la jocul cu pivoţi. S-au apărat exagerat de agresiv. Arbitrii au rezolvat problema şi la Constanţa, felicitări, lor şi Comisiei de Arbitri! Plâng în sinea mea pentru aceşti băieţi minunaţi. Stăm foarte prost la capitolul efectiv de jucători. Este primul sezon după 12 ani în care nu mai contăm pentru cupele europene, dar eram convins că ne vom lovi de probleme. Am simţit de mulţi ani că e o saturaţie de HCM Constanţa. Au profitat de faptul că, în ultimii doi ani, am dus-o destul de prost din punct de vedere financiar. În ultimii ani, aveam echipă cu care treceam şi prin arbitrajele ostile, de data aceasta nu s-a mai putut“, a spus Nurhan Ali, directorul executiv al HCM Constanţa.
 
În continuare, echipa constănţeană va juca meciuri de clasament pentru poziţiile 5-8, în compania formaţiei HC Odorhei. Cele două adversare se confruntă prima dată la Constanţa, duminică, 10 mai, de la ora 12.00. Următoarele două partide sunt pe 11 şi pe 12 mai, de fiecare dată de la ora 17.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii