Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nume mari ale fotbalului românesc FC Farul - România, meci demonstrativ de old-boys care se va juca sâmbătă, la Constanţa

ro

30 Aug, 2019 13:45 3407 Marime text
Stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa va găzdui, sâmbătă, 31 august, un meciul demonstrativ de old-boys, în care o echipă formată din foste glorii ale FC Farul se va duela cu o formaţie alcătuită din foşti internaţionali români.

Evenimentul este organizat, în cadrul proiectului „Joacă fotbal cu FC Farul Constanța“, de FC Farul Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și al Primăriei Municipiului Constanța și în parteneriat cu promotorul Adrian Troscenco.
 
Partida se va desfășura pe durata a două reprize de câte 30 de minute și va fi condusă de fostul arbitru Florin Chivulete.
 
Formația constănțeană îi va avea în componență pe Tiberiu Curt (foto), Adrian Senin, Mihai Stere, Dinu Todoran, Denis Şerban, Stelian Carabaş, Cristian
Şchiopu, Gheorghe Butoiu, Vasilică Cristocea, Ion Barbu, Marius Axinciuc, Gheorghe Laurenţiu, Adi Pitu, Mugurel Cornăţeanu, Florin Lungu, Adrian
Vlas, Florin Pătrașcu, Marius Soare, Cosmin Chirea, Vasile Șicu. Stafful tehnic va fi alcătuit din Ștefan Petcu, Ion Constantinescu, Constantin Gache și Petre Grigoraș,
 
În echipa României se regăsesc nume mari ale fotbalului românesc, printre care Dorinel Munteanu, Miodrag Belodedici, Tibor Selymes, Ciprian Marica, Marius Niculae, Marian Aliuță, Daniel Iftodi, Florin Cernat, Lucian Sânmărtean, Bogdan Apostu, Cristi Vlad, Iulian Tames, Adrian Dulcea, Dacian Varga, Cristian Pulhac, Ciprian Mozacu. Tricolorii vor conduși de pe bancă de Mihai Stoichiță.
 

Intrarea este liberă. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de fotbal, se arată într-un comunicat al FC Farul.

 

Demarăm proiectul «Joacă fotbal cu FC Farul» cu acest eveniment de referinţă, de mare interes pentru iubitorii fotbalului constănţean. Ne bucurăm să avem pe stadionul din Constanţa atâţia foşti mari fotbalişti. O asemenea partidă nu trebuie ratată, penzru că nu se întâmplă des la Constanţa, astfel că invităm spectatorii în număr cât mai mare la stadion. Se anunţă un regal fotbalistic. Vrem ca numeele Farul să fie cât mai prezent în toate mediile. În cadrul proiectului, vor urma şi alte evenimente. Vom merge în şcoli şi în alte medii din judeţ, pentru a promova imaginea clubului şi sportul în general, a spus Tiberiu Curt, managerul FC Farul.


Sursa foto 1: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Danchioru 30 Aug, 2019 14:34 Sa faceti nocturna sau jucati la ora 14?