Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat“ Simona Halep - Venus Williams, duel de foc în turul trei la Australian Open

ro

18 Jan, 2019 00:00 1712 Marime text
Simona Halep s-a calificat dramatic în turul trei al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, urmând a o întâlni în această fază a competiţiei pe sora Serenei Williams, Venus.
 
În turul doi, Simona, locul întâi mondial şi principala favorită a întrecerii de la Melbourne, a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de Sofia Kenin, din SUA (20 de ani, 37 WTA). Scorul a fost 6-3, 6-7, 6-4, constănţeanca revenind senzaţional în setul trei (de la 2-4 la 6-4) şi câştigând partida. Americanca Venus Williams (36 WTA) a acces în turul trei după ce a învins-o pe Alize Cornet (Franţa, 46 WTA) cu 6-3, 4-6, 6-0. Meciul Halep - Venus Williams se va juca sâmbătă dimineaţă, ora de start urmând a fi anunţată ulterior.
 
„Nu pot să-mi dau seama cum am revenit în setul decisiv, ce s-a întâmplat. Am avut meci greu cu Sofia, o jucătoare foarte bună, care a alergat mult. Mă bucur că am revenit şi am reuşit să câştig. Am luptat până la capăt“, a spus Simona după meciul cu Sofia Kenin. „Voi întâlni o adversară constantă. Simona câştigă meciuri şi turnee şi s-a menţinut la un nivel înalt mult timp“, a menţionat Venus.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 18 Jan, 2019 18:10 Simona suntem cu tine.Iti tinem pumnii pentru maine. Sa fi puternica , toata Romania e cu tine.Hai Simo. Te iubim.
  • dan 18 Jan, 2019 15:58 Acum e acum.Simona trebuie sa faca fata unei campioane care stie foarte bine dupa doua-trei game sa schimbe jocul. Dar Simona stie.Ea este campioana noastra, vom trai maine ca si multi romani un meci de neuitat. Nu te lasa Simona. Calm si totul va veni de la sine. Te iubim Simona.Toata Romania e cu tine.