Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu mi-ar fi frică!“ Ce spune Gică Hagi despre vizita sa la Anderlecht și despre antrenarea unei echipe ca AS Roma

ro

09 Mar, 2019 16:12 1179 Marime text
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a efectuat o vizită la clubul Anderlecht Bruxelles, iar discuțiile sale cu oficialii grupării belgiene s-a spus că au fost legate și de o eventuală trecere a lui Ianis Hagi de la FC Viitorul la Anderlecht.

De asemenea, în presă s-a scris că Hagi a fost pe lista conducătorilor clubului italian AS Roma pentru postul de antrenor, după demiterea lui Eusebio Di Francesco.

Zvonuri, a comentat Gică Hagi ambele supoziții, vorbind apoi despre fiecare în parte:

  • vizita la Andrelecht:

Nu suntem preocupați în momentul de față să vorbim de ieșiri. Am fost invitat de Anderlecht, la fel cum și reprezentanții clubului belgian ne-au vizitat. Se pare că cele două concepte fotbalistice, al nostru și al lor, se potrivesc. Ambele părți am rămas încântate de discuțile pe care le-am avut. S-au comportat de o manieră profesionistă exemplară. Mi-au arătat cam tot ce gândesc ei despre fotbal, cum îl văd ei. A fost o vizită de două zile foarte frumoasă, la o echipă de tradiție din Europa. Una dintre cele mai mari, cu un succes foarte mare.

  • AS Roma:

În ce privește AS Roma, nu mi-ar fi frică. Mi-ar plăcea ca într-o bună zi să pot antrena o echipă din aceasta mare, care să câștige, cum e Roma , un imperiu, să devină cea mai bună din Europa. Spiritul meu e numai acesta. Dacă voi avea oportunitatea, cu siguranță îi voi da curs. Nu știu însă dacă se va întâmpla, va fi greu. De aici, din România, drumul până la Roma pare cam lung. Noi am ieșit de pe piață puțin. Dar vom vedea. Niciodată nu e imposibil.      

Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii