Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu mai joacă pe stadionul „Farul” Ce arene din România ar putea găzdui Viitorul în Liga 1

ro

19 Jun, 2013 00:00 2023 Marime text
FC Viitorul nu va mai disputa pe stadionul „Farul” din Constanţa partidele din sezonul 2013/2014 al Ligii 1 la fotbal. Cum baza de la Ovidiu nu poate găzdui în acest moment partide oficiale din primul eşalon, Gică Hagi studiază actualmente mai multe variante, printre care stadionul Petrolului Ploieşti, stadionul Steaua sau Arena Naţională. Nu este exclusă nici soluţia Voluntari. „O echipă nu poate juca doi ani la rând în prima divizie pe stadionul din Constanța. Încercăm să găsim un loc important unde să evoluăm. Căutăm un teren frumos unde să jucăm un an și apoi să găsim ceva permanent.  După gustul meu, acum, îmi place la Ploiești. Arată superb. Voi vedea, să sperăm că ajung la un acord cu cei de acolo. Au fost discuții și cu Ghencea, și cu Arena Națională. Căutăm în jurul Bucureștiului, pentru a nu fi prea departe de Constanţa", a declarat Hagi, pentru Digi Sport. În campionatul viitor, „Regele” se va implica mai mult la echipă, urmând a monitoriza şedinţele de pregătire şi a sta pe banca tehnică la partidele oficiale, alături de antrenorul Cătălin Anghel.

Încă o plecare de la Viitorul

După Gabriel Iancu, ajuns la Steaua în returul sezonului trecut, Viitorul mai transferă una dintre vedetele echipei. Este vorba de internaționalul Aurelian Chițu, pentru al cărui transfer „Regele” s-a înțeles cu echipa franceză Valenciennes, iar jucătorul urmează să semneze pe patru ani. Acesta va fi primul produs al Viitorului la export. Din Hexagon este dorit un alt tânăr al Viitorului, mijlocașul Romario Benzar, pe care îl vrea Sochaux. Nu în ultimul rând, echipa italiană Inter Milano a pus ochii pe fundașul dreapta Mihai Bălașa. De asemenea, Dinamo l-a transferat pe mijlocașul central de 18 ani Andrei Vaștag (fiul fostului mare boxer Francisc Vaștag). Tânărul a jucat în sezonul trecut la Viitorul și a semnat cu Dinamo un contract pe un an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae t.-constanta 19 Jun, 2013 11:58 Ce se intampla cu viitorul?Unde sunt investitiile prognozate?Un fass!Tot proiectul a fost lansat sa puna mana pe stadionul FARUL.