Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu îmi pune nimeni frână. Nici măcar un virus!“ Triatlonistul Cristian Tranulea a găsit soluția pentru a „înota“ în casă (video)

ro

16 Apr, 2020 00:00 5021 Marime text

Pandemia de coronavirus, care i-a obligat pe sportivi să-și schimbe programul de antrenament, de pe stadioane sau săli de pregătire - acasă, într-un spațiu restrâns, iar, de multe ori, apelând la improvizații, nu l-a lăsat în pană de idei în ce privește antrenamentul pe tânărul triatlonist constănțean Cristian Tranulea.

Cum sportul său îngemănează trei ramuri, alergare, ciclism și înot, componentul CSA Steaua București încearcă să le împace pe toate. Cu alergatul și cu bicicleta e mai ușor, le poate efectua fără probleme la domiciliu, dar ce facem cu înotul? Cristian a găsit însă „soluția“ și… „înoată“ pe masă, în ton cu sportivii care, în glumă, apelează la tot felul de metode, acasă, pentru a-și satisface, măcar la modul figurat, dorința de a realiza un sport anume, imposibil altfel de făcut la domiciliu!

Concret, Cristian s-a urcat pe o masă, cu corpul atârnându-i în afara acesteia și cu tatăl său ținându-i picioarele și „înoată“ voinicește. Iar cu această ocazie a împușcat doi, dacă nu trei iepuri dintr-o dată: și-a ostoit pofta de înot, a repetat mișcările de natație, dar a și lucrat mai multe părți ale corpului.

Decorul a fost și el unul specific, dătător de inspirație și motivație: camera cu trofee! „Am găsit soluția. Noroc cu tata să mă țină de picioare! Nu îmi pune nimeni frâncă! Nici măcar un virus! PS: Să nu te aud, mamă! M-ai învățat să nu stau cu coatele pe masă, nu să nu înot pe masă!“, este mesajul cu care Cristian și-a însoțit, plin de umor, filmulețul cu antrenamentul său inedit.




Sursa foto: Facebook (Cristian Tranulea)


Citește și:

Triatlonistul Cristian Tranulea, antrenamente în vreme de coronavirus „Pregătirea nu se oprește, doar se adaptează!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii