Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul director general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, şi şapte jucători, prezentaţi de Gică Hagi

ro

20 Feb, 2015 00:00 1932 Marime text
Fostul secretar general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal, Cristian Bivolaru, a fost numit în funcţia de director general la echipa de Liga 1 FC Viitorul.

„Vin cu toată inima la acest club, care a devenit un brand în fotbalul românesc. E un model de urmat. Voi face tot ce este nevoie pentru ca lucrurile să meargă ireproşabil“, a spus Bivolaru. Acesta este şi delegat UEFA, însă a explicat că mandatul nu i-a mai fost reînnoit, expirându-i la vară, astfel că nu e vorba de incompatibilitate. Ultima dată, până pe 3 august 2014, director general la FC Viitorul a fost Narcis Răducan. „Cristian Bivolaru este un om de fotbal cu o experienţă apreciabilă. Va fi director general cu răspundere administrativă“, a spus Gică Hagi, care l-a prezentat, ieri, pe Bivolaru. Cu aceeaşi ocazie, au fost prezentaţi şi şapte jucători nou-achiziţionaţi: Călin Albuţ (portar - numărul 1), Andrei Sava (fundaş stânga - 13), Paul Pârvulescu (mijlocaş sau fundaş stânga - 22), Andrei Vaştag (mijlocaş - 21), Cătălin Munteanu (mijlocaş - 7), Bănel Nicoliţă (mijlocaş - 19) şi Henrique de Jesus Bernardo (atacant - 99). Un al optulea jucător, camerunezul Fabrice Olinga, nu a participat la prezentare, nefiind încă legitimat.

Fotbalişti convocaţi la lotul Under-18

Selecţionerul Andrei Spier a convocat şapte jucători ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ la lotul naţional de până în 18 ani al României. Fotbaliştii convocaţi sunt Arpad Tordai, Victor Rogoza, Bruno Vasiu, Dan Panait, Dragoş Nedelcu, Alexandru Cicâldău şi Cristian Ene. România Under-18 se va deplasa în Serbia, la Stara Pozova, unde va susţine două partide de verificare în compania formaţiilor similare ale Poloniei (pe 5 martie) şi Serbiei (pe 7 martie). Reunirea lotului este prevăzută pe 3 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii