Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua perlă de la FC Viitorul La 17 ani, Louis Munteanu a fost inclus în echipa etapei a 20-a a Ligii 1

ro

13 Dec, 2019 00:00 3286 Marime text

La numai 17 ani, atacantul Louis Munteanu, de la FC Viitorul, are şapte meciuri în Liga 1 şi trei goluri. Noul puşti-minune al lui Hagi a adus victoria în partida cu FC Voluntari şi a fost inclus în echipa etapei a 20-a din prima divizie!
Louis Munteanu mai bifează o premieră, prezenţă în echipa etapei. Tânărul a debutat în prima divizie pe 27 octombrie, în etapa a 14-a, în deplasare cu Dinamo (2-3), iar golurile le-a marcat în meciurile cu Chindia Târgovişte (în etapa 15-a, acasă, 3-0), cu Sepsi Sf. Gheorghe (în etapa a 17-a, acasă, 4-1) şi cu FC Voluntari (în etapa a 20-a, în deplasare, 2-1).


Performanţa din acest ultim meci, în care a înscris în minutul 86 golul succesului oaspeţilor, 2-1 (după ce trupa ilfoveană condusese cu 1-0) l-a inclus întrei cei mai buni 11 jucători ai rundei, în echipa tip alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal.
 

„A avut nevoie doar de 20 de minute pentru a schimba soarta meciului“


„Noua perlă promovată din Academia Gheorghe Hagi a avut nevoie doar de 20 de minute pentru a schimba soarta meciului. A înscris golul decisiv cu o execuţie frumoasă“, se arată pe site-ul LPF. Echipa standard a etapei a 20-a este: Lazar (Astra) - Graovac (Astra), Miron (FC Botoşani), Viera (FC Hermannstadt) - Ștefănescu (Sepsi), Moruţan (FCSB), Dâlbea (FC Hermannstadt), L. Munteanu (FC Viitorul) - M. Roman (FC Botoşani), Yazalde (FC Hermannstadt), Fl. Coman (FCSB). Antrenor, Gică Hagi, cel care, potrivit sursei citate, „a fost inspirat în repriza secundă, când i-a introdus în teren pe Cosmin Matei şi Louis Munteanu, care au adus prospeţime în joc şi au contribuit din plin la o victorie extrem de importantă în lupta pentru locurile fruntaşe“.


Gol în al doua sa partidă în Liga 1!


În cele şapte meciuri jucate până acum în Liga 1, Louis Munteanu a evoluat astfel: etapa 14 - Dinamo - FC Viitorul 3-2 (din minutul 63); 15 - FC Viitorul - Chindia 3-0 (din minutul 56, un gol, în minutul 90+4, reuşita de 3-0); 16 - FC Hermannstadt - FC Viitorul 1-1 (din minutul 54); 17 - FC Viitorul - Sepsi 4-1 (din minutul 18, în urma accidentării lui Zoua, un gol, în minutul 52, reuşita de 2-1); 18 - FC Botoşani - FC Viitorul 1-0 (titular integralist); 19 - FC Viitorul - Astra 0-1 (din minutul 75); 20 - FC Voluntari - FC Viitorul 1-2 (din minutul 72, un gol, în minutul 86, reuşita victoriei). Internaţional de juniori şi totodată unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din România, Louis Munteanu e primul fotbalist născut în anul 2002 care marchează în Liga 1 şi al 39-a jucător debutat de FC Viitorul în primul eşalon.

 

Votat MVP al meciului cu FC Voluntari


Pe pagina de Facebook a FC Viitorul, „Wonder Kid“ Louis Munteanu a fost desemnat omul meciului FC Voluntari – FC Viitorul. „Mulţumesc fanilor care m-au votat De acum înainte, cu siguranţă voi munci şi mai mult, pentru a avea evoluţii cât mai bune în tricoul Viitorului şi pentru a ne îndeplini obiectivele“, a spus Louis Munteanu. „Pe Louis Munteanu lăsaţi-l să rămână cu picioarele pe pământ (n.r. către ziarişti), are de muncă, dar dă goluri. Calitatea lui numărul 1 e golul. Ca atacant, are o execuţie incredibilă. Îi place golul. Trebuie să înveţe să se demarce, să fie mai puternic. Cu băieţii tineri nu trebuie grabă, trebuie susţinuţi“, a spus Hagi.


Sursa foto: Facebook (Louis Munteanu)


Citeşte şi:

Tânărul de 17 ani Louis Munteanu aduce victoria FC Viitorul cu ultima clasată, FC Voluntari, care a condus cu 1-0!

Puştiul Louis Munteanu a dat iar gol Atacanţii FC Viitorul au semănat pericol în careul lui Sepsi Sf. Gheorghe

Louis Munteanu, de la FC Viitorul, e primul fotbalist născut în anul 2002 care marchează în Liga 1

„Era ceva fantastic dacă şi egalam“ Gică Hagi a trimis pe teren tinerii, iar FC Viitorul s-a apropiat pe tabelă de Dinamo (galerie foto)

Louis Munteanu, un alt fotbalist debutat în Liga 1 de FC Viitorul. Al 39-lea!

Louis Munteanu, noul puşti minune de la FC Viitorul O zi de neuitat. La 17 ani, a marcat primul gol în Liga 1! Ce i-a spus Hagi (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii