Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nouă ne pasă de Farul!“ Suporterii „marinarilor“ participă la o acţiune de ecologizare la stadion

ro

14 Apr, 2016 00:00 2909 Marime text

 
Suporterii FC Farul de la Peluza Sud şi din Tribuna B vor participa, sâmbătă, 16 aprilie, după meciul cu Dunărea Călăraşi, la o nouă acţiune de ecologizare a stadionului „Farul“ şi a împrejurimilor acestuia. Acţiunea se desfăşoară sub deviza „Nouă ne pasă de Farul!“.
 
„Considerăm că a fi suporter presupune şi o importantă componentă civică. Ne dorim un oraş, un stadion şi, de ce nu, un fotbal mai curat. Va fi o altfel de ieşire la iarbă verde, între prieteni, într-o zi frumoasă de aprilie. Deşi în Constanţa au fost organizate în mai multe rânduri asemenea campanii, zona stadionului a fost ocolită. Rămâne de datoria noastră să facem curat în locul unde am trăit şi bucurii, dar şi tristeţi, loc care a devenit pentru mulţi o a doua casă. Vă aşteptăm alături de noi! Vom încerca să asigurăm suficiente materiale (saci şi mănuşi din plastic) pentru toţi cei care doresc să participe. Precizăm faptul că această activitate nu are un caracter politic, iar singurul nostru interes este binele clubului Farul“, au postat suporterii pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“.

Farul joacă joi şi duminică

Meciul FC Farul - Dunărea Călăraşi, din etapa a doua a turneului play-off al Ligii a 2-a, se joacă sâmbătă, de la ora 11.00. După prima etapă din play-off, clasamentul este următorul: 1. Rapid - 25p, 2. Brăila - 24p, 3. Călăraşi - 24p, 4. Clinceni - 20p, 5. Farul - 19p, 6. Bacău - 18p. Celelalte două partide din runda de sâmbătă sunt SC Bacău - Dacia Unirea Brăila (ora 11.00) şi Academica Clinceni - Rapid Bucureşti (ora 13.00). În etapa a treia, Farul întâlneşte Rapid Bucureşti, iar apoi, în etapa a patra, Academica Clinceni. Meciul cu giuleştenii se joacă în capitală, joi, 21 aprilie, de la ora 17.30, iar confruntarea cu Clinceni va fi găzduită de stadionul „Farul“ din Constanţa, duminică, 24 aprilie, de la ora 11.00.
 
În prima etapă din play-off, FC Farul a pierdut cu 0-4 pe terenul Daciei Unirea Brăila, iar Dunărea Călăraşi a remizat în propriul fief, 1-1, cu Academica Clinceni.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii