Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Dobre va candida ca membru în Consiliul de Administrație a Asociației Europene a Jocurilor și Sporturilor Tradiționale

ro

26 Oct, 2017 19:38 1725 Marime text
Activitatea deosebită desfașurată de către Federația Română de Oina în ultima perioadă a atras atenția membrilor Asociației Europene a Jocurilor și Sporturilor Tradiționale, astfel, președintele federației Nicolae Dobre, a primit invitația de a candida ca membru în Consiliul de Administrație al acestei structuri europene, susținerea fiind din partea unor tări precum Spania, Italia, Franța, Serbia, Bulgaria, Olanda etc.

Funcția pentru care acesta va candida este vicepreședinte supleant, aceasta funcție având ca atribuții atragerea de noi membri din Europa de Sud-Est, precum și relaționarea cu structuri de jocuri tradiționale de pe alte continente.

Va fi o competiție strânsă, pe cele 9 locuri de membri in Consiliul de Administratie fiind depuse 13 candidaturi, din toata Europa.

Prezența oinei în această postură este ca o recunoștere a valorii acestui sport în marea familie a sporturilor tradiționale.

Indiferent de rezultatul alegerilor, chiar și simpla prezență constituie un succes pentru că va da posibilitatea stabilirii unor noi relații cu jocuri similare tradiționale.

Adunarea Generală de Alegeri va avea loc în perioada 27-29.10.2017, în Spania, la Palma de Malorca.

"Este o mare onoare pentru România. Asta dovedește ca activitatea Federației Române de Oină este recunoscută nu doar intern ci și internațional." a declarat Nicolae Dobre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii