Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne-am învățat lecția“ Phoenix Știința Constanța a învins la diferență mare CSU Rookies Oradea

ro

01 Feb, 2020 20:40 2178 Marime text
Formația feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a susținut astăzi meciul din etapa a zecea a Ligii Naţionale, Grupa B, întâlnind pe teren propriu CSU Rookies Oradea.

Victoria le-a aparținut gazdelor, care s-au impus la diferență mare, 89-39, la pauză 55-17.

Pe sferturi, scorul a fost 24-4, 31-13, 13-8, 21-14, iar punctele formației de pe litoral au fost realizate de Lauren Brozoski - 26, Diana Vaţi - 16, Vladinka Erak - 15, Andreea Beldian - 10, Mădălina Geleriu - 8, Andreea Mititelu - 5, Katarina Matijevic - 4, Alexandra Marcu - 3 şi Maria Florea - 2.

După dușurile reci suferite în partidele cu Rapid București și Sirius Târgu Mureș, astăzi ne-am învățat lecția. Am reușit să ne păstrăm concentrarea până la finalul meciului, indiferent că soarta acestuia a părut decisă încă de la pauză.

Trecând peste diferența mare de scor, pentru noi este o victorie de moral, care ne-a demonstrat încă o dată unitatea grupului și care ne permite să abordăm cu și mai multă încredere și determinare perioada încărcată care urmează în campionat.

Pe lângă rezultatul de pe tabelă, un alt mare câștig acestei seri este faptul că am putut să trimitem în teren și tinerele jucătoare de la echipa U18 a clubului. Ele au avut astfel șansa de a juca la cel mai înalt nivel, de a simți din teren presiunea partidei și de a căpăta încrederea de care vor avea atât nevoie pe viitor. Iar toate acestea într-un singur scop: acela de a dezvolta baschetul feminin din Constanța și din România, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Știința.


În etapa viitoare, formația constănțeană, pregătită de  Carmin Popa și Ramona Coroamă, va juca în deplasare cu CS Agronomia Bucureşti, miercuri, 5 februarie, de la ora 20.00.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știința)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii