Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodărenii au revenit pe locul trei Guerra, din nou decisiv pentru Săgeata

ro

17 Nov, 2014 00:00 1938 Marime text


Săgeata Năvodari a urcat un loc în clasament, revenind pe trei, în urma victoriei de sâmbătă, de pe teren propriu, din etapa a 13-a a Ligii a 2-a, 1-0 (Guerra 38) cu CS Baloteşti, una dintre codaşele clasamentului.


Atacantul spaniol, din nou decisiv pentru Săgeata, a îndeplinit la gol o simplă formalitate, la pasa lui M. Chiţu, care fusese deschis în adâncime de Pătraşcu. Săgeata (antrenor, Gică Butoiu) a evoluat cu: Albuţ - Cârjă, Fl. Pătraşcu (52  Ursu), R. Damian, Bruno - Cervera, Stana - Cr. Ganea, M. Chiţu (80 Vagner), Eloy (82 Vieru) - Guerra.
„A fost o victorie muncită, în faţa unei echipe care, în ultimele etape, a jucat altceva. Ştiam că vom avea un meci greu, fiindu-ne potrivnice şi condiţiile meteo. În a doua repriză, vântul ne-a încurcat foarte mult. Bine că am marcat în prima parte. Am mai avut trei-patru ocazii de gol. Sunt mulţumit, chiar dacă am jucat mai slab ca în celelalte meciuri“, a spus Butoiu. „Echipa noastră a făcut o partidă bună, dar, în momentul în care nu fructifici ocaziile avute, nu ai cum să obţii ceva. Cred că rezultatul echitabil era unul de egalitate, noi am avut ocazii mai mari. Experienţa gazdelor şi-a spus însă cuvântul, au reuşit să dea gol“, a declarat şi Emil Stanca, principalul lui CS Baloteşti.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii