Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodărenii au pierdut la ultima fază a meciului Săgeata se plânge de arbitraj în înfrângerea cu Unirea Slobozia

ro

24 Nov, 2014 00:00 1686 Marime text
Săgeata Năvodari a căzut o poziţie, de pe trei pe patru, în clasamentul Ligii a II-a de fotbal, seria întâi, în urma înfrângerii de sâmbătă, din deplasare, 2-3 (1-2) cu Unirea Slobozia, meciul contând pentru etapa a 14-a a campionatului.

Partida le-a lăsat un gust amar oaspeţilor, care au pierdut la ultima fază a meciului, iar în repriza a doua au acuzat arbitrajul lui Dan Grigore Botescu, din Bucureşti. „Am reuşit o primă repriză bună, dar, după pauză, aspectul jocului s-a schimbat radical, Săgeata fiind dezavantajată de arbitru. Muzac a primit eronat al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, deşi cel care faultase fusese Vieru“, a declarat Gică Butoiu, antrenorul oaspeţilor.

Unirea Slobozia a deschis scorul de timpuriu, în minutul 7, prin fostul jucător al Săgeţii Marius Jianu. În minutul 22, năvodărenii au egalat prin Chiţu, iar în minutul 36, au preluat conducerea dintr-un penalty transformat de Ganea, fază la care Ibrian, de la Slobozia, a fost eliminat. În partea secundă, Săgeata a condus până în minutul 73, când Unirea a egalat graţie lui Stan. Reuşita elevilor lui Adrian Mihalcea a venit la numai patru minute după ce Muzac văzuse cartonaşul roşu. În continuare, nu s-a mai întâmplat nimic până în prelungiri şi se părea că meciul se va încheia 2-2, însă, în minutul 90+4, la ultima fază a partidei, acelaşi Jianu a reuşit dubla şi golul victoriei, răsucind cuţitul în rana Săgeţii.
Gică Butoiu a jucat cu: Albuţ (cpt.) - Dunjic, I. Ursu, R. Damian, Bruno - Muzac, Cervera - Cr. Ganea (76 Vagner), M. Chiţu (89 Airinei), Eloy (43 Vieru) - Guerra. Unirea Slobozia (antrenor, Adrian Mihalcea) a folosit echipa: Dobre - Ibrian, Soare (cpt.), Lazăr, St. Stan - Macare, Coconaşu (58 Ivaşcă) - Teodorescu (67 Topală), Bolat, M. Florea (46 Toma) - M. Jianu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii