Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nataţie Sportivele de la Atena Sport Club Constanţa, medaliate la Cupa României

ro

09 Apr, 2021 00:00 3140 Marime text
  • Atena Sport Club Constanţa a participat la competiţia de la Târgovişte cu şase sportive, trei la junioare şi trei la tineret.
 

A avut loc, în Complexul Olimpic de la Târgoviște, prima competiție la nivel național din acest an, Cupa României. Pentru a se respecta restricțiile sanitare impuse, întrecerea a fost împărțită în două, prima parte fiind rezervată fetelor.

Atena Sport Club Constanţa a participat cu şase sportive, care au fost însoțite, îndrumate și pregătite de Răzvan Florea, medaliat olimpic în 2004, la Atena. Ana Grosu, Eva Paraschiv și Paula Boleacu, toate născute în anul 2007, au luat startul în întrecerea junioarelor (14-15 ani), în timp ce Mădălina Diaconescu, Ana-Maria Pascu și Chloe Anderson (an de naştere - 2005) au luat startul în cursa tineretului (16-17 ani).

Pe podium s-au clasat: Eva Paraschiv - medalii de bronz în probele de 50 și 100 de metri fluture; Mădălina Diaconescu - medalie de bronz în proba de 400 metri mixt; Paula Boleacu - medalie de aur în proba de 200 metri fluture, medalii de argint în probele de 100 metri fluture și 50 metri bras.

„Felicitări tuturor participantelor! Cu toate că trecem printr-o perioadă extrem de dificilă pentru viață în general și sport în particular, sportivele din cadrul Atena Sport Club au fost la înălțimea așteptărilor, înregistrând recorduri personale și clasări meritorii!”, este mesajul grupării de pe litoral.

Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club Constanţa)


Citeşte şi:

Alternativa bulgară
Șapte medalii pentru înotătorii de la Atena Sport Club Constanța la Burgas Swimming Open 2020

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii