Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naşa este fotomodel, iar actualmente se află la Milano Fostul fotbalist Adrian Senin a botezat o fetiţă (galerie foto + video)

ro

16 Nov, 2013 00:00 8074 Marime text
Fostul fotbalist al FC Farul Adrian Senin şi-a îndeplinit o datorie creştinească, botezând, alături de prietena sa, Gabriela Prisăcariu, fetiţa unui bun prieten de-al său, Marius Rădulescu. Fetiţa a primit prenumele Sophia Adriana, primul fiind ales de părinţi, iar cel de-al doilea venind de la naş. Botezul s-a desfăşurat la Bucureşti, în aceeaşi zi cu nunta tinerilor Rădulescu, ţinută la Dobroeşti. „Marius este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei.

Am jucat fotbal împreună la Dinamo şi la loturile naţionale de juniori. El evolua fundaş dreapta, eu activam pe stânga sau în centrul liniei mediene. Atât botezul, cât şi nunta au fost foarte frumoase. Ne-am bucurat mult că i-am devenit părinţi spirituali Sophiei Adriana, o bomboană de fetiţă”, a spus Adrian Senin.

În vârstă de 34 de ani, fostul jucător are o relaţie amoroasă cu frumoasa Gabriela (21 de ani) de trei ani. Tânăra este fotomodel, iar actualmente se află la o prezentare de modă în Italia, la Milano. După ce s-a lăsat de fotbal, Senin a devenit om de afaceri, actualmente având două business-uri, unul cu produse bio şi unul în transporturi.    

Vezi video >>aici<<
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii