Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

N-a petrecut prea mult în noaptea de Revelion Unde a mers în prima zi din noul an Simona Halep, însoțită de Toni Iuruc

ro

01 Jan, 2020 16:18 3991 Marime text
Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) n-a petrecut prea mult în noaptea de Revelion pentru că în dimineața zilei de 1 ianuarie 2020 a plecat, alături de staff-ul ei și de iubitul Toni Iuruc, în Australia, acolo unde va pregăti prezența la primul Grand Slam al anului, Australian Open, informează digisport.ro.

Însă, marea miză a Simonei din acest an este obținerea unei medalii la Olimpiada de la Tokyo, de la vară.

Campioana noastră a fost în mare formă pe Aeroportul Henri Coandă. A zâmbit mereu, a stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți, după care, la final, a ținut să-și facă un selfie cu aceștia.

Simona a ajuns la zona de cheeck-in după ce și-a cărat singură și trolerul, dar și geanta ei oficială, în care-și ține rachetele de tenis și nu numai. Îmbrăcată sport, cu un hanorac turcoaz, cu pantaloni de trening negri și cu ghete verzi, toate semnate de sponsorul ei tehnic, Halep i-a salutat pe jurnaliști, după care s-a dus să-și rezolve formalitățile.

După aceea, sportiva din Constanța, în mare vervă, a răspuns tuturor întrebărilor. La final, înainte de a pleca, Simona le-a propus reprezentanților mass-media să facă împreună un selfie, inițiativă care a prins foarte bine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii