Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun a avut nevoie de ajutor la serbarea gimnasticii aerobice de la CS Farul (galerie foto+video)

ro

14 Dec, 2015 00:00 4812 Marime text


Casa de Cultură din Constanţa a găzduit, sâmbătă, spectacolul de gimnastică aerobică oferit de CS Farul Constanţa cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
 
La show-ul intitulat „Moş Crăciun vine-n oraş“ au participat mici gimnaste şi gimnaşti de la CS Farul şi Win-Gym Constanţa, iar spectacolul a fost onorat nu de unul, ci de doi Moşi Crăciuni, care au venit încărcaţi cu daruri! „Faţă de serbarea de anul trecut, numărul copiilor a crescut la aproximativ 180. Având o vârstă înaintată, moşul nu mai făcea faţă la căratul cadourilor, aşa că am mai adus unul“, a explicat, original, directorul CS Farul, Ilie Floroiu, prezenţa celor doi moşi.  
 
Fanfara „Muzica Apelor“ a SC RAJA SA Constanţa şi interpreta Adriana Georgiana Sofica (sora unei gimnaste de la CS Farul) au susţinut programe de colinde, iar Adriana i-a invitat apoi pe scenă pe copii şi pe părinţi la câteva hore şi sârbe.
 
Ilie Floroiu i-a prezentat apoi publicului pe câţiva dintre medaliaţii CS Farul de la Campionatul European de seniori şi tineret, din Portugalia: Daciana Enache, Andrada Zaman, Lorena Jinga, Ştefan Huştea (la juniori) şi Andreea Drenea (la seniori). Ceilalţi reprezentanţi ai CS Farul care au urcat pe podium la Elvas (Corina Constantin, Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu şi Dacian Barna) nu au putut veni, fiind angrenaţi în pregătirea Campionatului Mondial din 2016. „Gimnastica aerobică de la CS Farul a avut în 2015 un an excelent, atât pe plan intern, cât şi internaţional“, a spus Ilie Floroiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii