Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizarea și extinderea Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“. Ce hotărâre au adoptat acționarii FC Viitorul Constanța SA

ro

25 Apr, 2020 00:00 6268 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 53 din 12 decembrie 2019 a Adunării Generale a acționarilor Fotbal Club Viitorul Constanța SA, având în vedere proiectul de investiții „Modernizare și extindere Academia de Fotbal «Gheorghe Hagi»“.

Cei doi acționari, Gheorghe Hagi, deținând 99,90% părți sociale, și Zoltan Iașko, deținând 0,10% părți sociale, după analiza tuturor problemelor înscrise în ordinea de zi, în conformitate cu actul de convocare, au hotărât cu unanimitate de voturi „pentru“ următoarele:
  • Încheierea de către Societate, în calitate de Împrumutat, cu BRD Groupe Societe Generale SA, în calitate de Creditor, a unor Contracte de credit, pentru contractarea de către Societate a următoarelor credite:
  • Un credit de investiții în valoare de 2.717.000 euro, având maturitate pe 10 ani, pentru finanțarea (în completarea surselor proprii ale FC Viitorul Constanța SA) a proiectului de investiții „Modernizare și extindere Academia de Fotbal «Gheorghe Hagi»“ și
  • Un credit suplimentar de tip revolving, în valoare de 260.000 de euro, cu maturitate până la 31.07.2021, pentru finanțarea (în completarea surselor proprii ale FC Viitorul Constanța SA) a TVA aferentă proiectului de investiții menționat la punctul 1, denumite în continuare „Contractele de credit“.
  • Încheierea de către Societate a următoarelor contracte de garanție („Contractele de garanție“) pentru garantarea tuturor obligațiilor rezultate din Contractele de credit:
  • 3. Contract de ipotecă asupra tuturor conturilor curente deschise de către Societate la BRD Groupe Societe Generale SA, precum și asupra tuturor soldurilor creditoare ale acestora;
  • 4. Contract de ipotecă imobiliară de rang doi asupra proprietății Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, compusă din teren intravilan în suprafață de 69.100 de metri pătrați, situat în orașul Ovidiu, și costrucțiile C1 - C6, cu extinderea ipotecii în favoarea BRD la finalizarea investiției.
Sursa foto: Academia Hagi


Citește și:

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, paşi spre dezvoltarea bazei sportive. Au fost depuse documentele pentru un teren de zece hectare (galerie foto + document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii