Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Rednic, noul antrenor al FC Viitorul „Obiectivul cel mai important e calificarea în play-off”

ro

02 Dec, 2020 17:19 2561 Marime text

  • Mircea Rednic a semnat cu FC Viitorul un contract pe doi ani și jumătate.
Noul antrenor al FC Viitorul, Mircea Rednic, a luat astăzi primul contact cu formația de pe litoral, după ce ieri a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.
 
Alături de Gheorghe Hagi și președintele clubului, Gheorghe Popescu, Rednic a vizitat astăzi baza sportivă și a discutat cu jucătorii, urmând ca de mâine să conducă și prima ședință de pregătire.
 
Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul. Discuțiile au durat foarte puțin. Când m-a sunat Gică, am spus imediat da, ținând cont și de condițiile foarte bune de pregătire de aici, de lot, pentru că Viitorul are jucători de calitate, cu cel puțin un an în Liga 1, de ambițiile care sunt aici. Un alt motiv a fost și stabilitatea financiară, a declarat Mircea Rednic pentru site-ul oficial al FC Viitorul.
 
Noul antrenor al Viitorului a discutat și despre ceea ce își propune atât pe termen scurt, cât și despre obiectivul din acest sezon. 
 
Timpul este foarte scurt și cel mai mult mă preocupă să îi cunosc cât mai repede pe jucători, pentru a obține maximum de puncte în cele patru etape care au mai rămas din acest an. Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off, pentru că Viitorul nu a reușit acest lucru sezonul trecut, deși, așa cum am afirmat și când eram la Iași, era o formație care merita acest lucru. Mă voi reîntâlni aici și cu Matei și Dussaut pe care i-am pregătit la Dinamo, respectiv cu Luckassen pe care l-am avut la Iași, și ei mă cunosc. Sunt exigent și se pot exprima mult mai bine decât au făcut-o în acest început de campionat, a precizat Rednic, conform sursei citate.
 
Mircea Rednic este un antrenor cu multă experiență, un câștigător, pentru că a obținut multe trofee importante, atât ca jucător, cât și apoi ca antrenor. Este unul dintre cei mai buni antrenori români și aveam nevoie de experiența lui, a declarat și Gică Hagi.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii