Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Eduard Novak „Participarea la Tokyo 2020 a fost ea însăși un vis frumos, împlinit, dar medalia de argint mi-a adus o bucurie de neimaginat“ (video)

ro

28 Aug, 2021 09:25 3236 Marime text
  • Eduard Novak a devenit atât primul ministru care participă la Jocurile Olimpice sau Paralimpice, dar și primul ministru în funcţie medaliat în istoria Jocurilor. 

Ministrul Tineretului și Sportului, ciclistul român Eduard Novak, a cucerit ieri dimineață medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m (categoria C4) la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

În aceasă dimineaţă, Eduard Novak a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îşi povesteşte emoţia trăită la Tokyo.

„Ieri am trăit unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții mele. Participarea la Tokyo 2020 a fost ea însăși un vis frumos, împlinit, dar medalia de argint mi-a adus o bucurie de neimaginat. A fost greu, foarte greu, în anumite momente am avut și tentația de a renunța. Însă privesc medalia, iar fericirea e atât de mare, încât șterge toate clipele grele din spatele ei. În final, ceea ce rămâne este bucuria. Și ea e cu atât mai mare, cu cât știu că atâta lume a trait-o alături de mine. Vă mulțumesc!
Mai jos, amintirea cursei de ieri și a ceremoniei de premiere, pe care le voi putea revedea ori de câte ori tentația de a renunța la visurile mele ar putea reapărea“ - se arată în mesajul lui Eduard Novak. 


Prin performanța de ieri, Novak a adus prima medalie a delegaţiei României la Jocurile Paralimpice de la Tokyo şi a patra din palmaresul său. 

După obținerea acestei medalii Eduard Novak a devenit atât primul ministru care participă la Jocurile Olimpice sau Paralimpice, dar și primul ministru în funcţie medaliat în istoria Jocurilor. 

 

Sursa foto+video: Facebook/Eduard Novak
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii