Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul Laurenţiu Cobzaru, pe podium şi la Crosul Mărţişorului, de la Tulcea (galerie foto)

ro

18 Mar, 2019 00:00 2904 Marime text
Militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”), celebru pentru numeroasele sale participări la alergări pe distanţe lungi în scop umanitar, a evoluat şi la Crosul Mărţişorului, de la Tulcea.
 
Cobzaru a concurat alături de Costel Mazalu, de la ISU Brăila, iar caporalul gălăţean a ocupat locul doi la veterani (cursă de 2.000 de metri) şi poziţia a cincea la general. Pe primul loc la veterani s-a situat Serghei Cuzmici (depăşindu-l cu numai o secundă pe Laurenţiu Cobzaru), pe trei - Dinu Bunu, iar al patrulea a fost Sorin Andrici, de la Jandarmeria Tulcea. Podiumul clasamentului feminin de la această categorie de vârstă le-a cuprins pe Nicoleta Ciortan (1), Florica Perianu (2) şi Mariana Stoian (3).
 
Evenimentul a fost organizat de Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Tulcea, de Asociaţia Judeţeană de Atletism Tulcea şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea. „Crosul Mărţişorului, organizat în Parcul Ciuperca, a fost de un real succes! Deşi vântul ne-a jucat iar feste, ca de obicei dealtfel în Dobrogea noastră, am avut 370 de participanţi ce n-au ţinut cont de el! Mulţumim profesorilor de la şcolile gimnaziale și liceele din municipiu și judeţ care au populat în număr mare această acţiune! De asemenea, mulţumesc seniorilor sosiţi din judeţele limitrofe Galaţi, Brăila, Constanţa, Vaslui ce au ţinut să alerge la crosul nostru alături de masterşi tulceni!“, a declarat fosta mare campioană Elena Fidamoro.
 
„Particip cu mare drag la toate evenimentele organizate de Elena Fidamoro şi DJST Tulcea. Asemenea acţiuni, alături de prieteni, sunt foarte frumoase, marcate de bucurie şi relaxare“, a precizat Laurenţiu Cobzaru, care a dedicat cursa memoriei plutonierului adjutant principal (r) Cristian Dumitrescu, decedat cu puţin timp în urmă.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii