Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii de la „Așii alergării Galați“, pe locul nouă, din sute de ștafete, la semimaratonul de la București

ro

14 May, 2018 00:00 2855 Marime text
Echipa „Așii alergării Galați“, formată din trei militari, caporalul Laurențiu Cobzaru, de la Poliția Militară, Cristi Onofrei (de la Jandarmerie), și Liviu Cobzaru (de la infanterie), fratele lui Laurențiu Cobzaru, s-a clasat foarte bine, pe locul nouă, în proba de ștafetă a semimaratonului de la București. Au încheiat cursa 456 de ștafete. Primul a evoluat Liviu Cobzaru, urmat de Cristi Onofrei și Laurențiu Cobzaru, timpul înregistrat fiind 1:23:18.
 
„La o săptămână de la ultramaratonul Alerg 24 h Autism Marea Neagră, de la Mamaia, ne-am depășit iar limitele. Ne-am propus să ne clasăm între primele zece ștafete și ne-am îndeplinit acest obiectiv. A fost o cursă grea, dar foarte frumoasă. Ne-am confruntat și cu unele probleme medicale, însă ne-am descurcat. A fost un eveniment foarte bine organizat. Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut. Nu le vom înșela așteptările nici în continuare. Următoarea noastră competiție va fi maratonul de la Brașov“, a declarat Laurențiu Cobzaru.
 
Citește și:
 
Militarul Laurenţiu Cobzaru, de la Forţa Albastră Galaţi, primul alergător care a depăşit 100 de kilometri la ultramaratonul de la Mamaia (galerie foto)

Vor concura şi la Mamaia Ştafeta formată din militarii Cristi Onofrei şi Laurenţiu Cobzaru, pe locul doi la semimaratonul de la Iaşi

O echipă din Galaţi, „Forţa Albastră“, care are şi militari în componenţă, participă la ultramaratonul de la Mamaia, „Alerg 24h Autism Marea Neagră“

„Sunt foarte bucuros“ Caporalul Laurenţiu Cobzaru, pe locul întâi în categorie şi pe patru la general la Maratonul Nisipului (galerie foto + video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii