Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mijlocașul Paul Antoche continuă la FC Farul Constanța. Contract prelungit

ro

13 Jun, 2020 11:14 3007 Marime text
  • Paul Antoche a semnat prelungirea contractului!
  • Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a semnat noua înțelegere și este nerăbdător să lupte pentru revenirea alb-albaștrilor în prima ligă:
Clubul FC Farul și jucătorul Paul Antoche au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu încă un sezon.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a semnat noua înțelegere și este nerăbdător să lupte pentru revenirea alb-albaștrilor în prima ligă:

“Mă simt foarte bine, am un an și jumătate de când sunt la Constanța și am făcut o treabă destul de bună. Din păcate, pandemia a stricat puțin lucrurile, dar sperăm ca în sezonul viitor să nu ne mai împiedice nimic să ne îndeplinim obiectivul care este declarat și pe care toți fariștii îl așteaptă: să readucem Farul pe prima scenă a fotbalului românesc”, a spus Antoche, care nu se teme de concurență în duelul pentru promovare:
“Așteptăm să vedem cum se termină actualul campionat, cine va promova, ce se va întâmpla și în Liga 1. Indiferent de echipele pe care le vom întâlni, vom da totul pe teren ca să adunăm cât mai multe puncte, să fim în față și să putem emite pretenții”.
Antoche, care a evoluat în sezonul trecut în 21 de partide, marcând 3 goluri, le-a mulțumit suporterilor pentru susținere și speră că vor veni în număr și mai mare la meciurile din sezonul viitor:

“Cred că și fanilor le este greu, că abia așteaptă să se întoarcă pe stadion. Îi așteptăm în număr cât mai mare! Le mulțumim pentru efortul pe care-l depun, tot timpul ne-au susținut și ne-au împins de la spate. Condițiile sunt destul de bune și se pot întoarce pe stadion. Ne dorim să-i facem fericiți la fiecare meci!”

Sursa foto-text: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • VIOREL 14 Jun, 2020 10:18 Face-ti un sondaj cu inrebarea : Care din echipele F.C.FARUL si Viitorul sunt mai iubite in oras.