Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mijlocaşul Ferdi Ghenciu ratează şi meciul Farului cu Dinamo II

ro

01 May, 2013 00:00 2591 Marime text
Absent în partida pe care FC Farul a jucat-o, pe 20 aprilie, cu Dunărea Galaţi, tânărul mijlocaş Ferdi Ghenciu (17 ani) va rata şi confruntarea de vineri, 3 mai, de la Constanţa, cu Dinamo II. Fotbalistul a început pregătirea, însă doar cu alergări uşoare, astfel că va mai dura până va fi apt de joc. În săptămâna partidei cu Dunărea Galaţi, la un antrenament, Ghenciu a fost lovit de Fuchs la gambă. Iniţial, puştiul a fost suspect de ruptură musculară, dar se pare că a fost vorba doar de o contractură foarte puternică. În partida cu Dinamo II va reveni, dintre accidentaţi, fundaşul dreapta Birău, iar atacantul Ovidiu Stoianof este incert. Vârful a început şi el pregătirea, sperându-se că va fi recuperat până la ora jocului. Stoianof s-a accidentat vineri, cu o zi înaintea amicalului FC Farul - CS Eforie 7-0, când un coleg a intrat prin alunecare, din spate, cauzându-i probleme la glezna dreaptă.
Partida Farul - Dinamo II începe la ora 11.30. În clasament, „marinarii” ocupă ultimul loc, 13, cu 13 puncte, în vreme ce formaţia bucureşteană se află pe poziţia a noua, cu 19 puncte. „Pentru noi, în situaţia în care suntem, toate meciurile sunt decisive. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte. În plus, stăm şi la mâna altora. Cu cât trece timpul şi nu acumulăm puncte, cu atât problema devine fără ieşire. Însă noi sperăm să o învingem pe Dinamo II, iar la final să evităm retrogradarea”, a declarat Ion Răuţă, antrenorul principal al Farului.
În aceeaşi etapă a 24-a, Săgeata Năvodari joacă pe terenul lui CS Otopeni, mâine, de la ora 15.00. Partida constituie un veritabil derby pentru promovare, gazdele ocupând locul trei, cu 35 de puncte, iar Săgeata fiind clasată pe patru, cu 34 de puncte.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii