Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Loghin, bucuros că a ajuns să joace la prima echipă a HC Dobrogea Sud Constanța

ro

06 Aug, 2021 00:00 2004 Marime text
 

 
  • Mihai Loghin a evoluat, în Divizia A, pentru HC Dobrogea Sud II, în campionatele 2017/2018 și 2018/2019.
 
Extrema stânga Mihai Loghin face parte dintre cei șase handbaliști achiziționați în această vară de HC Dobrogea Sud Constanța, iar faptul că evoluează la prima echipă e un vis împlinit pentru jucătorul de 25 de ani.
 
Acesta s-a întoars la „delfini“ după două sezoane în care a jucat la Medgidia. Înainte, Mihai Loghin a evoluat, în Divizia A, pentru HC Dobrogea Sud II, în campionatele 2017/2018 și 2018/2019. „Orice jucător care se apucă de handbal, mai ales în Constanța, având în vedere tradiția existentă, își dorește să joace la prima echipă. Mă bucur că am ajuns să fac acest pas. Am mult de muncă, dar e foarte frumos. Pentru fani ne antrenăm și jucăm, să aducem rezultate și să mulțumim pe toată lumea. Abia așteptăm meciurile oficiale cu fanii alături. Cred că primul meci acasă, alături de aceștia, va avea o încărcătură fantastică. Pentru mine, să evoluez într-o cupă europeană va fi extraordinar. Nu speram la așa ceva. Întâi trebuie să luăm Supercupa, iar ne concentrăm asupra fiecărui meci european în parte, ca și asupra celor din campionat“, a menționat Mihai Loghin, pentru HCD TV. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: HCD TV

 
Citește și:
 
Mihai Loghin, al şaselea transfer din această vară la HC Dobrogea Sud Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii