Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miercuri, meci în complexul „Centenar 2018“, în nocturnă Victoria Cumpăna, în premieră în faza întâi naţională a Cupei României

ro

31 Jul, 2019 00:00 3206 Marime text
Meci special pentru echipa de fotbal Victoria Cumpăna (Liga a 4-a), care, miercuri, 31 iulie, dispută meciul din faza întâi naţională a Cupei României, ediţia 2019/2020.
 
Formaţia pregătită de Vasilică Cristocea participă pentru prima dată în această etapă a Cupei, întâlnind un adversar dintr-un eşalon superior, Liga a 3-a - Axiopolis Cernavodă! În faţa întâi naţională a competiţiei vor evolua cele 42 de echipe câştigătoare ale fazelor judeţene ale Cupei României (situaţie în care e Victoria Cumpăna) şi 34 de echipe care au jucat în precedenta ediţie a Ligii 3 (printre ele, din judeţul Constanţa, Axiopolis Cernavodă şi CS Medgidia).
 

Apel către spectatori

 
Partida Victoria Cumpăna - Axiopolis Cernavodă se joacă de la ora 20.00, în nocturnă, pe terenul din Complexul Sportiv „Centenar 2018“, inaugurat de curând. „Începând cu această etapă, spectatorii vor avea acces gratuit la sectoarele T1, T2, T4, T5. La tribuna oficială, accesul se va face numai pe baza legitimaţiei de acces, această zona fiind rezervată exclusiv oficialităţilor, invitaţilor, ziariştilor şi sponsorilor. Dragi locuitori ai comunei Cumpăna, dragi suporteri! Conform Legii nr.4 / 2008, sunt interzise accesul şi consumul de băuturi alcoolice în incinta complexului sportiv. Fumatul este permis numai în spaţiile special amenajate. Să fim prezenţi în număr cât mai mare alături de sportivii noştri! Hai Cumpăna!“, este mesajul clubului din Cumpăna.
 

„Ne bazăm pe sprijinul publicului

 
Victoria Cumpăna a câştigat faza judeţeană a Cupei României după ce a trecut în finală de Viitorul Cobadin cu 4-1. Echipa din Cumpăna speră să facă un nou meci bun, chiar dacă întâlneşte o echipă de Liga a 3-a. „E un meci important pentru noi, ţinând cont că jucăm în premieră în această fază a Cupei României. Ne bazăm şi pe sprijinul publicului, care ne-a ajutat mult şi la partida cu Viitorul Cobadin. Ne duelăm cu o echipă dintr-un eşalon superior, dar totul se joacă pe teren. Sperăm că va fi un meci frumos, pe placul publicului“, a declarat Vasilică Cristocea, fostul fotbalist de la FC Farul, Steaua, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Viitorul şi U Cluj.
 

Cristocea şi Ţeican, din nou coechipieri

 
Cristocea este antrenor - jucător la Victoria Cumpăna, echipă la care evoluează şi alţi fotbalişti cunoscuţi, precum Sorin Ţeican (care a jucat şi a marcat şi în Liga 1, cu FC Farul), Alin Mazilu, Eddy Năstase, Ionuţ Gheorghe, dar şi Alex Scarlat, Cristian Guşă sau portarul Crantă. În vârstă de 46 de ani, Ţeican joacă acum fundaş central sau fundaş stânga, el fiind la bază atacant. În meciurile din faza întâi naţională a Cupei, în caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se va trece la executarea loviturilor de departajare. Tot miercuri, CS Medgidia va întâlni, de la ora 17.30, în deplasare, echipa tulceană ACS Pescăruşul Sarichioi Junior (Liga a 4-a).
 
Citeşte şi:
 
CS Cumpăna, câştigătoarea fazei judeţene Constanţa a Cupei României (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii