Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Micul Semmy Schilt“ contra „Pistolarului“ Raul Manoilă îl înfruntă la Dynamite Fighting Show pe fostul bodyguard al lui Mike Tyson

ro

28 Nov, 2018 00:00 2523 Marime text
„Confruntarea giganţilor“ de la gala Dynamite Fighting Show a lui Cătălin Moroşanu, de pe 14 decembrie a.c., de la Craiova, îi va aduce faţă în faţă în ring pe bucureşteanul Valentin Bordianu (1,93 m, 112 kg) şi pe Raul Manoilă (2.05 m, 105 kg), de loc din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa.
 
Zis „Micul Semmy Schilt“, Raul e component al clubului Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, unde este pregătit de Marcel Ilaşcu. Tânărul de 20 de ani este la începutul carierei de kickboxing, înainte practicând handbalul. Manoilă va avea un meci foarte greu, contra unui adversar mult mai experimentat. Valentin Bordianu va împlini 31 de ani cu două zile înainte de gala din Bănie, iar în acest an a înregistrat o victorie uriaşă, învingând, la Moscova, la puncte, o legendă a circuitului K1, bielorusului Alexei Ignashov (40 de ani). Cunoscut ca „Scorpionul Roşu“, Ignashov a învins în cariera sa nume mari, precum Remy Bonjasky, Semmy Schillt, Peter Aerts, Badr Hari sau Daniel Ghiţă. Lui Bordianu i se spune „Pistolarul“, iar în ringul profesionist (în care a urcat prima dată în 2015) are 13 victorii (opt prin KO) şi şase înfrângeri, luptând şi în promoţia Superkombat. În 2016, Valentin Bordianu a activat ca bodyguard al fostului campion la box Mike Tyson, pe perioada cât celebrul sportiv s-a aflat în România, pentru un eveniment publicitar.
 

S-a luptat şi cu Alexandru „Ghiaurul“ Radnev

 
Gala Dynamite Fighting Show este găzduită de Sala Polivalentă din Craiova şi va începe la ora 19.30. Tânărul din Murfatlar a mai evoluat în DFS, în vara acestui an, în gala desfăşurată la Bucureşti, în care l-a întâlnit pe Alexandru Radnev, zis „Ghiaurul“, într-o veritabilă confruntare David vs Goliath, având în vedere că Manoilă are cu 25 de centimetri peste Radnev! După trei reprize, arbitrii au cerut o rundă suplimentară pentru a desemna câştigătorul, iar pe parcursul extra-round-ului Raul Manoilă a abandonat. În acest an, acesta a debutat şi în Superkombat, însă, lipsit de experienţa galelor de gen, nu i-a făcut faţă rutinatului Ion Grigore (37 de ani), venit din MMA, în faţa căruia a pierdut.
 

„Băiatul ăsta are pumn de aur“

 
Pe pagina de Facebook a Dynamite Fighting Show a fost lansat şi un sondaj, iubitorii kickboxingului fiind întrebaţi cine cred ei că va câştiga meciul dintre Bordianu şi Manoilă. Ieri, la orele prânzului, Bordianu conducea cu 73% - 27%, sondajul urmând a se încheia zilele următoare. Unii dintre respondenţi au şi comentat la sondaj, existând păreri în favoarea ambilor adversari de luna următoare. „Îl sparge Bordianu. Sincer, zero şanse pentru băiat!”, a scris cineva. „Eu zic să luăm o pauză la vorbe. Băiatul ăsta are pumn de aur, poate face o surpriză nu prea plăcută pentru Bordianu”, a fost de părere altcineva. „Raul e la început, iar, dacă nu te baţi, n-ai cum să prinzi experienţă. Nu ai cum să vezi care ţi-e nivelul, decât în compania unui adversar redutabil, cum e şi Valentin Bordianu. Noi nu refuzăm niciun luptător de calibru. Va fi un meci foarte greu, dar suntem optimişti, Raul va intra fără frică în ring“, a spus şi antrenorul „Micului Semmy Schilt“.
 
Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show)
 
Citeşte şi:
 
Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

„Bombardierul“ Ion Pascu l-a învins pe „MadMax“ la gala Dynamite Fighting Show

Acum nu mai dă goluri, ci pumni! Uriaşul Raul Manoilă, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Un fost handbalist debutează la Superkombat! (galerie foto)

Handbaliştii juniori de la CSS1 Constanţa fac furori Uriaşul din Murfatlar, Raul Manoilă, bombardează porţile adverse (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii