Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică evoluează astăzi la gala Superkombat de la Milano

ro

02 Oct, 2015 00:00 2810 Marime text
Luptătorul constănţean Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci), evoluează, astăzi, în gala Superkombat de la Milano (Italia). Crăciunică, zis „micul Bonjasky“, îl va întâlni, la categoria -71 kg, într-un meci pe reguli K-1, care va avea trei reprize de câte trei minute, pe Ovidio Mihali, din Italia.
 
La categoria -86 kg, Dumitru Ţopai (luptător originar din Mangalia, dar care activează acum la clubul din Bucureşti al lui Ciprian Sora) se va duela cu Yousri Belgaroui, din Maroc.
În meciul cap de afiş al galei Superkombat de la Milano, Cătălin Moroşanu va da piept cu un polonez de 135 de kilograme, Tomasz Czerwinski, cel care, în urmă cu un an, l-a învins prin KO pe Alexandru Lungu.
 
Într-o altă confruntare, campionul mondial Andrei Stoica se va duela cu moldoveanul Pavel Voronin, iar fratele acestuia îl va întâlni pe olandezul Patrick Veenstra. Totodată, în cadrul galei vor lupta şi Alexandru NegreaAmansio Paraschiv, Cristi Spetcu sau Cristiana Stancu. Evenimentul va începe la ora 19.00, ora României, iar în ţară va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro.
 
Peste 2.500 de spectatori sunt aşteptaţi la gala organizată la Teatrul Linear4Ciak, cel mai mare din nordul Italiei, şi care va fi televizat în peste 100 de ţări, după ce, de curând, pe lângă Eurosport, promoţia condusă de Eduard Irimia a parafat o înţelegere şi cu reţeaua FightBox. Printre invitaţi se numără legenda tenisului mondial Ilie Năstase, care va asista în premieră la o gală Superkombat. „Întotdeauna voi fi acolo unde sportivii români reprezintă cu succes tricolorul, iar luptători ca Moroşanu sau fraţii Stoica au devenit modele în lumea sporturilor de contact“, a declarat Ilie Năstase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii