Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică va lupta în Italia, la Imola. Piramidă de patru! (galerie foto)

ro

01 Feb, 2018 00:00 4695 Marime text
Luptătorul constănţean Mădălin Crăciunică, de la Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci), va participa, pe 4 martie a.c., la o piramidă de patru într-o gală internaţională în Italia, la Imola.

Turneul va cuprinde meciuri de kickboxing pe reguli de K-1. Piramida se desfăşoară la categoria 75 kg, iar în afară de Mădălin mai participă un francez, un italian şi un spaniol. „Acesta este următorul pas important pentru Mădălin. Mulţumim, Gabriel Georgescu şi Stelu Felix! Sportivul nostru se pregăteşte susţinut. Suntem optimişti. A trecut peste accidentare şi se poate antrena la capacitate maximă. Succes, Mădă! Eu am încredere în tine! Oss!“, a fost mesajul lui Lucian Stoicoci.
 
Accidentarea de care vorbeşte antrenorul este o fractură de piramidă nazală, cu care Crăciunică s-a ales în septembrie 2017, la gala World Grand Prix a Festivalului Superkombat de la Bucureşti. Zis şi „Micul Bonjasky“, constănţeanul s-a duelat atunci, la categoria 71 kg, cu un luptător din Bulgaria, Bogdan Shumarov, care s-a impus prin KO în repriza a treia. „Adversarul lui Mădălin este unul redutabil, campion european de amatori. Prima repriză a fost mai echilibrată, cu un plus pentru bulgar. În runda a doua, Mădălin a fost numărat o dată, ca şi în repriza a treia, când Mădălin a acuzat însă o lovitură sub centură. Tot în repriza a treia, Shumarov a avut o lovitură de genunchi, cu care a pus capăt meciului, Mădălin alegându-se cu o fractură de piramidă nazală. Mergem înainte însă, nu ne dă înapoi această înfrângere“, declara după meci Lucian Stoicoci.

Deschizătorul de drumuri

Luptător spectaculos, Mădălin Crăciunică este cel mai cunoscut sportiv de la Keru Kento Constanţa, iar Lucian Stoicoci are încredere că, şi în 2018, „micul Bonjasky“ va fi la fel de incomod pentru adversarii săi. „Mădălin Crăciunică! Deschizătorul de drumuri! Primul sportiv de la Keru Kento Constanţa care a luptat în galele Pro, cu rezultate excepţionale. În doar şase luni de când a început practicarea sporturilor de contact, a ieşit campion naţional de kickboxing K-1. De atunci a început o poveste frumoasă. În 2012, a câştigat prima piramidă de opt, pe reguli de K-1. Apoi, după nenumărate competiţii şi tot atâtea titluri, la care ridică sala în picioare (la propriu), debutează la Superkombat, împotriva marelui campion Amansio Paraschiv! Urmează alte evoluţii de excepţie, la Superkombat, WMF şi Colosseum. Un sportiv extrem de talentat, care promite ca în 2018 să fie cel puţin la fel de incomod pentru adversarii săi ca până acum!“, a punctat Lucian Stoicoci.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, victorioși: Cristi Stoica a disputat finala piramidei galei WMF Supreme Fights 

„Micul Bonjasky“ s-a făcut mare: Mădălin Crăciunică, din Constanţa, prima victorie la Superkombat (galerie foto+video)

Sportiv la Keru Kento Constanţa: Mădălin Crăciunică luptă la Turneul Campionilor cu Gabriel Manea, de la Absoluto

Lucian Stoicoci va susţine examenul pentru centură neagră 5 Dan în cadrul Federaţiei Române de Budokai (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii