Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii rugbyşti de la Victoria Cumpăna şi CSO Ovidiu, învingători şi la Trofeul Tomis

ro

01 Sep, 2014 00:00 1673 Marime text
Rugbyştii echipelor Victoria Cumpăna şi CSO Ovidiu îşi continuă seria succeselor în Circuitul Naţional de mini-rugby. Sâmbătă, la Constanţa, pe stadionul „Mihai Naca“, a avut loc o nouă etapă, penultima, a competiţiei. Victoria Cumpăna (antrenor, Florin Băcioiu) s-a impus la categoria de vârstă până în 10 ani (aşa cum a făcut-o şi la precedentele două runde), iar CSO Ovidiu (antrenor, Bogdan Cristea) a fost cea mai bună formaţie la Under-14, secţiune pe care a câştigat-o şi la etapa anterioară, de la Iaşi.

La Under-12 (a treia categorie de concurs a Trofeului Tomis), echipa Perla Murfatlar (antrenor, Mirel Barbu) a ocupat poziţia a patra. Au participat peste 300 de copii, de la 12 echipe, întrecerea fiind organizată de Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa şi de Asociaţia Rugby XV Constanţa, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi cu Federaţia Română de Rugby.
Atât Cumpăna, cât şi Ovidiu au înregistrat numai victorii la turneul de la Constanţa. Victoria Cumpăna a trecut de CSS Bârlad (20-5), de CS Rugby Săcele (30-0), de ACS Şoimii Bucureşti (25-0) şi de Rugby Club Antonio Bucureşti (10-0). CSO Ovidiu a dispus de CSRTM Callatis Mangalia (29-0), de AS Valahii Tărtăşeşti (40-0) şi de CSS Bârlad (19-0).
„Ne-am îndeplinit ambele obiective la această etapă: să câştigăm toate meciurile, dar şi să ne impunem de o manieră categorică, la zero. Copiii au fost foarte bine organizaţi. Eu am intervenit mai puţin acum de pe margine. Copiii şi-au ales singuri opţiunile de joc şi au luat singuri decizii. Au căpătat încredere în ei şi şi-au dat drumul la joc, la aceasta contribuind şi numeroasele meciuri pe care le-au susţinut până acum. Sunt încrezători şi bine antrenaţi, iar la etapa finală, de la Bucureşti, care se va disputa între 5 şi 7 septembrie, mergem din nou la victorie“, a declarat Bogdan Cristea. „Se cunoaşte o creştere în jocul echipei. Ne dorim ca şi la ultima rundă să avem succes“, a spus şi Florin Băcioiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii