Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii fotbaliști de la FC Farul, câștigători ai fazei județene a Memorialului Gheorghe Ola, premiați cu o surpriză dulce

ro

08 Nov, 2019 17:44 2213 Marime text
Micuții campioni de la grupa de juniori născuți după 1 ianuarie 2010 de la FC Farul, câștigătorii de la faza județeană a Memorialului Gheorghe Ola, au avut parte vineri de o zi specială.

Micii fotbaliști pregătiți de antrenorul Bogdan Ciocănel, campioni la această categorie de vârstă, după ce au trecut în finală de Academia Hagi, cu 4-3, au avut parte o surpriză dulce. În sala de conferințe de la sediului FC Farul, însoțiți de părinți, s-au întâlnit cu jucătorii de la echipa mare, în frunte cu antrenorul Ianis Zicu și întreg stafful tehnic. Emoționați, cei mici au fost felicitați de Doumbia și compania pentru performanța realizată și au ascultat cu sufletul la gură și multă mândrie cum alb-albaștrii le-au cântat deja tradiționalul: “Campionii, campionii!”. Și au primit un tort cu emblema FC Farul. Au urmat pozele și șampania specială pentru copii, care au promis că vor încerca să repete performanța și la turneul zonal care va avea loc la Focșani, la începutul lunii decembrie.

Sursă foto: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii