Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii fotbalişti de la Cumpăna, calificaţi la faza finală a Cupei Satelor. Dacă devin campioni pe ţară, vor însoţi echipa naţională în Norvegia! (galerie foto)

ro

09 Apr, 2019 00:00 3260 Marime text
Micii fotbalişti de la Cumpăna, pregătiţi de antrenorul Cristian Mustacă, au realizat performanţa de a se califica la faza finală a Cupei Satelor, întrecere dedicată copiilor cu vârsta până în 13 ani!
 
Sportivii din comuna constănţeană au participat la etapa pe regiunea Sud-Est la Buzău, unde, în finală, au întâlnit echipa de la Vadu Paşii (judeţul Buzău), de care au dispus cu 2-0 (Dilek Baubek, Dorin Moise) şi au acces astfel la etapa finală. La Buzău, echipele participante au fost împărţite în două grupe: A - Vadu Paşii (judeţul Buzău), Berteşti (judeţul Brăila), Vulturu (judeţul Vrancea); B - Cumpăna (judeţul Constanţa), Sarichioi (judeţul Tulcea), Schela (judeţul Galaţi). Cumpăna a câştigat seria, după un egal, 0-0 cu Sarichioi, şi o victorie, 5-0 (Dilek Baubek 2, Gabriel Sandu, Dorin Moise, Ion Bărbulescu) cu Schela. Graţie acesteri clasări, constănţenii au disputat apoi finala fazei de zonă, pe care au câştigat-o.
 
 
Etapa finală, la care s-au calificat campioanele celor opt regiuni, se va disputa în luna mai a acestui an. Echipa care triumfă în finala pe ţară a Cupei Satelor (întreg lotul, alături de profesorul antrenor) va însoţi echipa naţională a României, pe 7 iunie a.c., în deplasarea din Norvegia, contând pentru preliminariile Euro 2020. Campioana Cupei Satelor va participa la toate acţiunile lotului tricolor din acea săptămână! „Felicitări copiilor, domnului antrenor, dar şi părinţilor, pentru efortul depus şi pentru evoluţia pe care aţi avut-o! Felicitări, campionilor, ambasadori ai comunei Cumpăna!“, a transmis primarul localităţii constănţene, ec. Mariana Gâju.
 
Citeşte şi:
 
Micii fotbalişti din Cumpăna au câştigat Cupa Satelor şi sunt campioni ai judeţului Constanţa (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stromeleag 09 Apr, 2019 08:31 Mare antrenor Kita Mustaca