Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de încurajare pentru Simona Halep din borcanul cu castraveţi muraţi!

ro

22 Oct, 2015 00:00 1434 Marime text


În absenţa liderului mondial Serena Williams, principala favorită a Turneului Campioanelor, de la Singapore, a devenit constănţeanca Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, aflată pe locul doi în ierarhia WTA.
 
La întrecerea care va debuta pe 25 octombrie participă cele mai bune opt jucătoare ale sezonului în curs, iar Simona, finalistă la ediţia trecută a întrecerii, a ajuns deja la Singapore, alături de cel care o va îndruma pe parcursul întrecerii, Darren Cahill. Din ţară, românii îi ţin pumnii jucătoarei de 24 de ani, iar pe grupul de fani de pe Facebook „Simona Halep - Top 10 WTA“ a fost postată o fotografie cu un mesaj de încurajare inedit, „Hai, Simo“ din borcanul cu castraveţi muraţi!
 
Până acum, se cunosc şase dintre cele opt tenismene care vor evolua la Turneul Campioanelor, ultima care şi-a asigurat calificarea fiind nemţoaica Angelique Kerber (7 WTA). Celelalte sportive sunt: Simona Halep, Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA), Maria Şarapova (Rusia, 3 WTA), Petra Kvitova (Cehia, 5 WTA) şi Agnieszka Radwanska (Polonia, 6 WTA).
 
Un alt reprezentant al Constanţei, Horia Tecău, s-a calificat, ieri, alături de partenerul său de la dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, în sferturile turneului de la Viena, dotat cu premii totale de peste 2,3 milioane de euro. Cei doi au învins în optimi cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi cinci minute, perechea Treat Huey (Filipine) / Henri Kontinen (Finlanda), câştigătorii asigurându-şi un premiu de 12.850 de euro şi 90 de puncte ATP. În sferturi, Tecău şi Rojer se vor duela cu perechea care va câştiga partida Lukasz Kubot (Polonia) / Marcelo Melo (Brazilia) - Juan Sebastian Cabal / Robert Farah (ambii, din Columbia).   
Sursa foto: Facebook (Simona Halep - Top 10 WTA)    
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii