Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mesaj al suporterilor constănţeni din Peluza Sud. Ce i s-a transmis lui Ciprian Marica, deţinătorul brandului FC Farul (galerie foto)

ro

26 Jul, 2018 09:46 4437 Marime text
Pe pagina de Facebook a SSC Farul Constanţa, echipa de fotbal înfiinţată de suporteri acum doi ani, a fost postat un comunicat comun al grupurilor organizate de suporteri din Peluza Sud.

Aria Ultra 2000, Fervent 2007, Baricada 2009 şi Alcoholics Supporters semnează următorul mesaj:

Noi, membrii grupurilor organizate de suporteri din Peluza Sud Farul Constanţa, considerăm că ajunge! Ajunge cât am fost jigniţi noi, munca noastră şi reprezentanţii grupurilor noastre care activează în cadrul clubului S.S.C. Farul! Nu eram străini de sentimentul de a fi împroşcaţi cu noroi din toate părţile, dar ne-am săturat! Considerăm că nu este nevoie să precizăm motivele pentru care am fost, suntem şi vom fi alături de Proiectul Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa. Doriţi binele Farului?! La fel şi noi! Doriţi unitate, o luptă comună şi o voce comună?! S.S.C. Farul este singura cale spre realizarea acestor deziderate! Iar dvs., domnule Ciprian Marica (n.r. deţinătorul brandului FC Farul), dacă sunteţi atât de bine intenţionat, dacă vreţi să onoraţi brandul şi palmaresul Farului cum se cuvine, să ştiţi că locul acestor simboluri nu poate fi în altă parte decât la echipa suporterilor farişti! “Farul suntem noi!” nu este doar un slogan! E o realitate! Împreună ducem mai departe spiritul farist!


UPDATE:

Un fan constănțean a dorit să facă o precizare:

Mesajul unora dintre suporterii constănțeni... Pentru că suntem mulți care ne-am dezis de SSC Farul din motive care se știu destul de bine de către toată lumea. Eu unul nu mă regăsesc în mesajul acesta și nu e logic să fim băgați toți, indiferent din ce grupare facem parte.  

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii