Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii pentru reprezentanţii Constanţei la etapa finală a Naţionalelor de atletism

ro

04 Feb, 2018 11:18 2359 Marime text
Reprezentanţii Constanţei au urcat de şase ori pe podium în prima zi a etapei finale a Campionatului Naţional de atletism în sală rezervat seniorilor, tineretului şi juniorilor, care este în desfăşurare la Bucureşti.

În proba feminină de triplusalt, Cristina Bujin (CS Farul - CSA Steaua; antrenor, Daniel Cojocaru) a cucerit argintul la senioare, cu 13,41 m. Pe locul şase la senioare s-a clasat Ioana Manoliu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea), dar performanţa înregistrată, 12,53 m, i-a adus medalia de bronz la tineret.

La triplusalt băieţi, câştigătorul de la seniori, cu 16,44 m, Marian Oprea, a fost urmat pe podiumul acestei categorii de vârstă de Cristi Boboc (CS Farul - CSU Galaţi; antrenor, Daniel Cojocaru) - argint, cu 16,37 m, şi Răzvan Grecu (CSS1 Constanţa - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) - bronz, cu 15,67 m. Răzvan a cucerit şi aurul la tineret!

Tot la triplusalt, Florin Alexandru Vişan (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) a fost al patrulea la seniori, cu 15,57 m, şi al doilea (medaliat cu argint) la tineret.  

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii