Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii pentru Constanţa la Campionatul Naţional de atletism rezervat seniorilor

ro

28 Jul, 2018 00:00 3600 Marime text
Arena „Nicolae Dobrin“ din Piteşti a găzduit, timp de două zile, etapa finală a Campionatului Naţional de seniori la atletism, întrecere la care au urcat pe podium şi reprezentanţi ai Constanţei.
 
În prima zi de concurs, Cristina Bujin (CS Farul - CSA Steaua; antrenor, Daniel Cojocaru) a devenit vicecampioană de senioare a României la triplusalt, cu 13,24 m. Pe locul trei la senioare, cu 13,17 m, a încheiat competiţia Carmen Toma, o altă constănţeancă, dar care reprezintă acum Rapid - CSM Craiova. A cincea, cu 12,84 m, a fost Andreea Lefcenco (CS Farul; antrenor, Alin Larion), iar pe locul şapte la senioare s-a clasat, cu 12,23 m, Ioana Manoliu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea), care a cucerit însă bronzul la tineret.
 
La 110 m garduri, Adrian Boldeanu (CS Farul; antrenor, Alin Larion) a fost medaliat cu bronz la seniori (14,47 s), iar ocupantul poziţiei a şasea, cu 14,95 s, Radu Costache (CS Farul - Dinamo; antrenor, Alin Larion) a obţinut argintul la tineret.
 
În clasamentul de la triplusalt masculin, din zece sportivi, şase au fost reprezentanţi ai Constanţei. Cristi Boboc (CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) a luat argintul la seniori, cu 16.00 m, secondându-l pe galonatul Marian Oprea (16,32 m). Răzvan Grecu (CSS1 - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) a cucerit bronzul la seniori şi aurul la tineret, cu 15,77 m, iar Alexandru Florin Vişan (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare Carmen Botea), cu 15,69 m, a fost al patrulea la seniori şi medaliat cu argint la tineret.
Competiţia a continuat aseară, cu probele din a doua zi.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 29 Jul, 2018 00:36 Stie cineva, va rog, cand se deschide www.superset.ro ? Multumesc :)