Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri fără spectatori în România, pentru a preîntâmpina răspândirea coronavirusului

ro

08 Mar, 2020 13:00 2230 Marime text
În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, Federația Română de Fotbal a anunțat că a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează.
 

Totuși, partida Rapid București - CSM Reșița, programată duminică, ora 12.30, pe stadionul din Regie, se dispută cu spectatori deoarece la momentul anunțului intrarea publicului pe stadion era permisă. A fost însă limitat accesul publicului și la această partidă. În schimb, la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda întâlnește de la ora 15.00 Petrolul Ploiești, se va sista vânzarea biletelor, conform deciziei Guvernului României, astfel încât să nu fie prezente pe stadion mai mult de 1.000 de persoane. De asemenea, clubul gazdă urmează să solicite acordul DSP pentru a organiza meciul în aceste condiții. În caz contrar, partida se va disputa cu porțile închise, se arată pe site-ul official al FRF.


Sursa citată mai precizează că, pentru partida România U21 - Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată.

De asemenea, meciurile de fotbal din Liga 1 se vor disputa cu porţile închise începând de astăzi, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condițiile regulamentului, și a comunicat scris celor 14 cluburi membre această hotărâre. Măsura se aplică imediat și va fi adaptată în viitor în funcție de evoluția situației și deciziile autorităților statului, se precizează într-un comunicat al LPF.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Liga Profesionistă de Fotbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii