Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri de volei şi handbal CVM Tomis şi CSU Neptun joacă, în acest weekend, la Constanţa

ro

01 Nov, 2014 00:00 2105 Marime text
Campioana României la volei masculin şi liderul actual al clasamentului, CVM Tomis Constanţa, susţine, astăzi, pe teren propriu, în Sala Sporturilor, meciul din etapa a 4-a a Diviziei A1. Jucătorii pregătiţi de Martin Stoev şi Radu Began întâlnesc, de la ora 17.00, formaţia Arcada Galaţi. CVM Tomis are punctaj maxim, 9 p, în vreme ce Arcada a acumulat doar un punct până acum. Pentru constănţeni, acesta este ultima partidă înainte de debutul în grupa A a Ligii Campionilor, care se va produce pe 5 noiembrie, de la ora 21.30, în deplasare cu echipa italiană Copra Ardelia Piacenza, principala favorită la ocuparea primului loc în grupă. „Contra Arcadei, vrem să avem o repetiţie bună pentru meciul din Italia“, a declarat Martin Stoev.

Mâine, în Sala Sporturilor din Constanţa, se va disputa şi meciul de handbal feminin CSU Neptun - U Cluj, din etapa a 11-a a Ligii Naţionale. Formaţia gazdă ocupă locul 13 în clasament (penultimul), cu şase puncte, iar Universitatea e pe 12, cu opt puncte. Astăzi, echipa naţională de handbal masculin a României joacă în deplasare, de la ora 19.00, la Priştina, cu selecţionata Kosovo, în preliminariile Campionatului European din 2018. În primul meci dinte cele două formaţii, jucat la Bucureşti, România s-a impus cu 36-24 (17-10).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Farul for Ever 02 Nov, 2014 15:12 Victorie !!! NEPTUN - U Cluj 33-28...Andreea Marginean - golul etapei (din saritura,cu spatele la poarta) !!!! Bravo, fetele, bravo NEPTUNUL, felicitari !!!!!