Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri de baschet în cuplaj la Sala Sporturilor BC Athletic şi Phoenix Constanţa debutează duminică în campionat

ro

21 Oct, 2017 00:00 2084 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte în cuplaj, duminică, 22 octombrie, două meciuri oficiale de baschet. De la ora 15.00, în prima rundă a Ligii 1 masculine, se duelează BC Athletic Constanţa şi BCMU FC Argeş II Piteşti. De la ora 17.00, a fost programată întâlnirea feminină Phoenix Constanţa - Rapid Bucureşti, contând pentru etapa întâi a Ligii 1.

„Duminică începem oficial sezonul. Tot duminică vom fi alături de cei care luptă și înving cancerul la sân, iar, pentru că este luna în care recunoaștem oficial lupta împotriva acestui diagnostic, vom lupta împreună! Întâlnim pe teren propriu o echipă care se poate baza oricând pe jucători de Ligă Națională! Pentru Baschet Club Athletic Constanta încep provocările! Hai la sală! Începe baschetul în Constanța!“, a fost mesajul BC Athletic.

„După 23 de ani, avem la Constanţa o echipă de baschet feminin în Liga 1. Suntem nerăbdători să începem campionatul. Suntem onoraţi şi avem emoţii. Am avut un program de pregătire foarte bine pus la punct, iar transferurile sunt unele de succes. Meciul de duminică va fi unul foarte greu, contra unei formaţii experimentate, care anul trecut a obţinut locul doi. Teoretic, a promovat în Liga Naţională, dar nu a avut posibilitatea din punct de vedere financiar să activeze în eşalonul de elită“, a declarat Cristian Mănăstireanu, preşedintele CS Phoenix.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii